ozlemre Yarn ayrıntılı ultrasona gircem. Bu konuda tavsiyeleriniz var mı? Neler sormalıyım? Ne kadar sürüyor? Birde alttanda bakılıor mu? Rahim boyu falan ölçülmesi gerekli mi? Oraya gidip sonra nie bunu sormadm die pişman da olmak istemiorm. Tecrübelerinizi bekliorm. ☺️🙏
Depresif_polyanna ozlemre ozele gideceksen eğer ilgiliyse bakan kişi sen sormadan söyler. Benim gittiğim doktor 1 saate yakın bakmıştı. Ayrıntılı anlatmıştı. Vajinal bakmadı üstten baktı benim.
Ozlemyy ozlemre ayrıntılı ultrason karından bakılıyor fakat benim bebeğin duruşundan bi bölgeyi göremedi,önce 5 dak. Sol tarafıma doğru yattım sonra dr tekrar baktı eğer göremeseydim alttan bakacaktım dedi.40-50 dak. Arası sürdü.Ben herhangi birşey sormadım ultrason bittiğinde dr bize odasında bilgi verdi.
Handegunas Alttan bakılmıyor canım. Her şeyine bakıyor zaten doktor. Bir şey sormana gerek kalmıyor 😁
demet19 2:3çsssti geçti çünkü doktorum çok ilgiliydi kızım ise çirkef🙊Yüzünü plesantaya saklamıştı görüntü alamadı kalbine bakanadı doğal olarak bi pasta yedim hızlıca tekrar girdim usg ye en sonunda raporu yazabildi ama herşeye bakıyorlar rahim ağzı uzunlugu kesedeki su bebeğin kalbi beyni beslendiği damarlardaki kan akışı herşeyine
ozlemre Ozlemyy bana 15 dk baktı kilosu iç organları damar yolları suyuna beynine idrar torbasına omurgasına herseyine baktı. Nasl uzun sürdü sizin acaba bana eksk mi baktı naptı bilemedim. Bu baktıklarına ztn doktorumda her gittignde söylüordu. Ayrıntılı usg pek bişi farketmedi.
Modies ozlemre bizde bir saat kaldık. Erken doğum riski , beklenen doğum tarihi, bebeğin boyu kilosu, kalp kapakçıkları , atar damar , böbrekler , beyin , omurga , bebeği besleyen damarların durumu , suyun durumu , plasenta bunları söyledi bize
Ozlemyy ozlemre ben normal ultrasona girdiğim de 10-15 dak. Kalıyorum zaten cnm valla bilmiyorum ki benim ki böyle geçti tık tık herşeye baktı,bakarken tıbbi terimler söyledi yanındaki yardımcısı kayıt etti son olarak da bizi odasında davet etti ve yaptığı işlemler hakkında bilgi verdi ben prof. Dr. a gittim,kendi doktorum bende ayrıntılı ult.yapabilirim ama periontoloji uzmanı daha detaylı inceler demişti.boşver sağlıklılarsa sorun yok :)
Daydreamer Bence bebeğin duruşuyla da alakalı kızlar eğer bebek kolayca gösterirse doktor kolaybakabilir diye düşünüyorum ama bebek zor pozisyonda olunca doktor anlamadık için uzun süre bakıyor