lisadelallara nasıl gidiyor meleklerinizin kiloları ve ölçümleri vs umarım herşey yolundadır yarın kontrolümüz var🤲🙏🏻🌸
sirin41 lisadelallara buyur canıım ☺️ ewet benim de yarın kontrolüm var bakalim neler dicek doktorumuz
d190516 lisadelallara 24+4 de 885 gram 35 cmdi oğluşum 💙 şimdi 25+2 yiz 29 haftalıkken tekrar kontrolümüz var bende 4 buçuk kilo aldım 😊
Hande46 23+3 ben de burdayım🌺🌺 her şey yolunda iyice hareketlenmelerde başladı Allahıma şükür🙏 2 mayısta şeker yüklemem var
Modies Modies teşekkür ederiz yolunda çok şükür sabırsızlanmaya başladık artık ama daha çok var 😂🙈 siz nasılsınız
lisadelallara Feyza07 olmaz mı😕 yoğurt ama ev yoğurdu hafif serin çok rahatlatıyor sağlıkla kucaklayın inşaallah🌸🙏🏻
Gulsah7171 Zeynep7777777 benim öyle oluyodu 22 23 haftada şu an 25 olduk hala ara sra kasılma oluyo sanki
Giizem55 24 hafta bebeği Doğum pozisyonuna dönen var mı ? Tersti son kontrolde döndüğünü öğrendim biraz acabam var ama sizde durumlar nasıl
Sengulkrgz lisadelallara en son 23 haftalikken gittim 550 gram 27 cm di suan 25 haftaligim...27 yada 28 haftamda doktora gidecegim insallah kontrole...Bu sure zarfinda hic kilo almadim.
Findk9227 Tubiiy bende oluyooo çok cekiyorum bu çatı ve kuyruk sokumu ağrısından 2 yaşında oğlum var ayağında salla diyo bi iki saat sallamayla anca uyuyo onu indirince acayip ağrıyor hareket edemiyorum resmen
MerveSinan En son 22+3 de gitmistim 515 gr 28 cm di.Simdi 23+1 olduk.Toplamda 4 kilo aldım.Cinsiyet kız :) Sabahları ve geceleri baya hareketli..Mutfakta ayakta kaldigim sürede ve yürürken bi yerde toplanıp sertlesiyor.Onun dısında iyiyiz cok sükür.