gbza Kızlar 37 haftadayım ve boğazlarım şişti başımı kaldıramıyorum ağrıdan acile gitsem mi korkuyorum gitmeyede yanlış ilaç falan verirler diye napıcam bilmiyorum serummu takarlar naparlar off varmı böyle olup acile giden
Nurselim gbza bende de aşırı öksürük vardı gebelik olduğu için müdahale edemem dedi çoğu doktor ama enfeksiyon gibi birşey görürlerse eğer antibiyotik yazıyorlar kullanılabilir ben ecz teknikeriyim çoğu hasta kullandı çok şükür birşey olmadı tabi karar sizin..
NurdanHakan gbza bende öleyim kuru kuru öksürüyorum Canım yanıyor boğazım cok ciddi Ağrıyo acıyor yutkunamıyorum nane limon nane şekeri bal ile İdare etmeye çalışıyorum ama dört gün oldu yok bi iyileşme hala ayniyim
Aysel gbza sana en güzel tavsiyem 2 ay gripten başımı kaldıramadım ve beni kurtaran greyfurt ve portakal ikisini 1 er akşam arayla sıkıp içtim ve atlatım vücüt direnci düşük ve anlatamıyoruz hiç bir ilaç kullanamadıgmızdan saglık ocagındaki doktoru bu tavsiyeyi verdi hatta ama atlatım ya şimdi en ufak öyle hisedeyim yapıcam birde tarhana çorbası bogaz şişkinligne bire bir iç sabaha bişeyin kalmaz emin ol içindeki baharatlar her şeyi kırıyo geçmiş olsun
SerpilzgrBiil Neden yanlıs ilaç yapsınlar sen hamile oldugunu ve şikayetlerini söyle tedavini ona göre düzenlerler
Pcdshn Geçmiş olsun, acile değil de yarın normal hastaneye gidin en azından uzman doktorlar olur.. Acilde çözümleri de acil oluyo ve hamileyiz diye bişey de yapamıyorlar.. Doktor en azından kullanabileceğiniz bir antibiyotik verir 😊🤞
MeltemKurt Şimdilik bol sıvı alın ama çok sıcak olmasın bitki çayı kullanamıyoruz ama ıhlamur abartılı olmadan birde kemik suyu veya tavuk suyu çorbası özellikle onları alabilirsiniz yani beslenme için tavsiyede bulunabilirim açıkcası meyve bol bol birde ballı karabiber karıştırıp ama yarın tabi yine bir doktora gitmekte fayda var ama bunlarında faydasını görürsünüz emin olun çok geçmiş olsun ☺
Lidya Faranjitin varsa öyle bal limon falan kar etmez,o öksürüğe geniz akıntısıda sebep olabilir buda sinüzit demek,kendini en iyi sen bilirsin
TugbaYazgan Arkadaşlar 5haftalık gebeyim ağır gribim var bitkisel beslenşyorum yeterli olmuyo öksürük kasıklarımda ağrı yapıyor bebeğe zarar verirmi parol içsemmiki ilaca karsıyım ama çok kötüyüm burun spreyi zararlı olurmuki🤒😷🤧🤕
Oge TugbaYazgan evet siz dr unuza sormadan ilaç kullanmamnız gerekn en önmli haftalrdasnz ağrı kesci dahi şuan kullanmayın dr ubuza sormadan burun spreyi bazıları çok tehlikeli ama deniz suyu yada serum fizyoloji kullanabilirsnz bitki çayınıda kafanza göre içmeyn onuda dr unuza sorun bol bol su için suyunuzn içine limon dilimleyn için ve mutlka dr a gdn bi salgn vr çok ciddi
gbza Yorum için teşekkürler arkadaşlar çok sağlun gittim acile gargara verdi yarında kendi doktoruma gidicem daha iyiyim allahtan çok şükür
TugbaYazgan Oge sordum zaten de kullanma dedi ıhlamur nane limon ball karabiber li karısımlar içtiğim bunlar