Fatmaufuk 28 haftalık hamileyim bugün muayeneye gittim bebeğim dönmemiş benim gibi olan var mı ? Ya da döner mi dönmesi için ne yapmam lazım
Minnakanneee Fatmaufuk bende 27 de gitmiştim ters duruyordu 32 de gittiğimde dönmüştü genelde 30 dan sonra dönüyor
Boossgrl 30 haftalık yeni döndü benimki canım o değişiyor son haftaya kadar dönmeyen de var kafana takma bence
Ozlemsvr Fatmaufuk Donmez mi dedi doktorunuz. Yoksa dönmemiş demesi asla dönmez demek değil. ben 30. haftamda öğrenmiştim döndüğünü..
Giizem55 24 haftalıkken döndü benimde busefer erken Doğum riski olur mu diye korkuyorum Bilgili olan var mı ?
Ezgikiran Giizem55 benimde 24. Haftada dönmüştü sizin gibi endişelendim ama doktorum erken Doğum ile bir ilgisi Yok dedi
Giizem55 Ezgikiran şuan kaç haftalıksın ? Aslında Dr dönmüş ama daha çok küçük belli olmaz dedi yer rahat olduğu için yer değiştirebiliyormuş ama insan bi tedirgin oluyor
SedaErylmz35 Fatmaufuk Benim 33.haftada dönmüştü doktor da dedi ki aslında daha erken dönmesi gerekirdi kafası biraz büyük zor döndürmüş demek ki kendini dedi