Seyyid Dudus hayır benim oğluşum 3,160 kg doğdu hamilelik şekeri olanların bebişleri iri oluyo diye biliyorum 🤔
GozdeCemre Dudus 😂ben çok kilo aldım ama 1550 gr doğdu yengem de aşırı kilolu bir insandı normal 3000 kilo doğrdu ya bu beslenmeyle alakalı Kiloların öidesi daha geniş olduğu için belki daha fazla yediklerinden olabilir
Gizem_miros Dudus etkisi var tabiki seker yoksa genetik faktore bakiliyor ben mesala ilk oglumda kilolu hamile kaldim 39 haftada 4.200 dogdu şekerim 69 cikti dusun genetik benim bebegimin iriligi ikinci ogluma hamileyim buda iri
Elininanasi Dudus yok canim oyle bisey yok Annem bana hamileyken hic kulo almamis ama beni 4900qram dogurmus😂😂😂😂😂hemde normal dogurmus😂😂😂😂😂35 haftalikken dogulmusum😁1 ayda kalsaydkm belki 6 kilo olurdum😂😂😂Beslenmeyle alakali hem anmemde kilolu dogulmjs mesela ona cekmisimmis ben o uzden.ablam 900 qram dogulmjs kucuk erkek kardesimse 3500
maviceselcan Yok canım. Bebeğin kilosunun annenin kilosuyla alakası yok. Çok zayıf olup 4 kilo bebek doğuran ama çok kilo alıp 3 kilodan az bebeği olan tanıdıklarım var. Biraz beslenme şeklin biraz da genetikle alakalı bi durum.
Dudus GozdeCemre bende öyle duymuştum kilolular bel yeri geniş olduğundan bebekte ona göre gelişirmiş ne kdr doğru merak ettim bnde kilolu hamile kaldım
Dudus Gizem_miros şeker yok şükür genetikte de öyle iri bebek yok yani annem 3,5 kiloyu geçmemiş bebekleri
Ela11 Dudus bende tam tersini biliyorum canım kendimde buna dahil 45 kilo ile hamile kaldım şuan 63 kiloyum bebeğim 3856gr
Aybke6 Valla canım 96 ile hamile kaldım 90 na düştüm geri 96 oldum şu an 96 98 diye gidiyor 34 haftalık hamileyim şeker yüklemesi yaptırmadan doktor bebek pek kilolu değil sende şeker çıkmaz dedi doğru çıkmadı ama bebeğim birden kilo almaya başladı 32 haftalıkken 2500 kg olmuştu şimdi ne kadar oldu bilmiyorum doktor sürekli kemikli iri bir bebek diyor
Gizem_miros Dudus hi bende kilolu dogmusum oglumda ole dogdu acikcasi kilonun bi onrmi yok zayfta buyuyo kiloluda buyuyo 😀
ikramuratyanik Dudus Bazen genetikte olabiliyor benim öyle mesela şekerim yok ama ilk oğlum 5 kiloyla normal dünyaya geldi simdiki bebegimde 4un üstünde basta seker falan bisey cikmayinca biraz didikledi doktorum senin genler tombula musait dedi 😂😂