Htczmra İnşallah olur Rabbim kimseye yasatmasin ben 6 yıl bekledim ikinci tüp bebek denemem 12. haftam bitiyor çok şükür sadece şunu düşündüm bı zamanı var Rabbim nasip edecek hep dua ettim Allah kimseye aratmasin isyan etmeyin sabırla dua edin
Kado87 Muhammedemin 10 ay hicbirsey degil canim ben 3 yil sabrettim ilkinda dis gebelik oldu 1.5 yil.sonra tekrar hamile kaldim allaha sukur sabret bekle
Gamzeemrmrt Muhammedemin herkez cekıyo canım senın cektıgını şimdiden karalar baglama daha cok yeni ☺️
gencco öncelikle geçmiş olsun, tanıdık bir hoca var istiyorsanız yönlendirebilirim çözüm olup olmayacağına başta bakar sonra ona göre adım atar ama alışageldiğiniz tüm tedavi yöntemleri dışında bir yöntemi var bilginiz olsun
Anneolmak38 Muhammedemin Canım bence cok sabırsız davranıyorsun ve kafana cok takıyorsun kafana takarsan olmaz bunu unutma. Akışını bırak elbetteki Rabbim vereceği günü biliyordur herseyin zamanı var. Benim 2 bucuk yıldır olmuyor isyan etmiyorum ve su sıralar artık hiç takmamaya basladm çünki pskolojikmen çökmüş durumdayım aynısının olmasını istemiyosan lütfen kendine stres yapma...
Zeyneppmuratt Muhammedemin aynı durumdayız canım bende 10 aydır bekliyorum tik yok bende pko hastasiyim
Umutbitmez- Muhammedemin canım merhaba bende 10 aylık evliyim 2 ay korunduk 8 aydır deniyordum tüm tahiller çok iyi çıktı ama bir türlü olmuyordu dr benden rahim filmi istedi çektirdim ve şuan 6 haftalık hamileyim çok şükür rahim filmi çektirdin mi hiç dr iste tüplerini temizliyor bir nevi birbçok kişi bu filmden sonra hamile kalıyor ve bıl bol dua et allah yardmcın olsun
Nur1991 Muhammedemin canım benim 1 yıla yakın olmamıştı pko ve İnsülin direncim var ovulasyon testiyle tuttu hemde ilkinde Instagram'da birgebeningunlugu var ebru sağolsun o takibi yapıyor ücretsiz olarak önce alllahin izniyle sonra onun vesilesiyle hamileyim 16 haftalık onun videoları filan da var yumurtlama gününü bulup 4 günü degerlendiriyorsun bir sürü gebe var sayfasında