Aiise 34+1 günlüğüz bol kilo almalı bol nefes nefese kalmalı uykusuz günler geçiriyorum doguma gün sayıyorum sizler ne alemlerdesiniz kızlar nasıl gidiyor gebelik ☺️
Dilanyilmaz55 Aiise biz daha 9 haftaligiz inşallah sizin kadar büyüdüğümüzü de görürüz zaman gecmiyo 😕😂
Bettby Aiise aynı aynı aynı :))) sadece 36+1iz biz farklı olarak:) gelsin yavrucaklar artık koklayalım gecsin butun ağrılarımız
Aiise Dilanyilmaz55 geciyo merak etme birde diyorsun ki hangi ara bu duruma gelmişim son zamanlar gecmiyo🙈😅
Elifhalil 32 + 2 gce uykularım yok 2 gundrde. Agrin oluyo normlmi artik bu ağrılar arkadslar ilk hamileliğim
Aiise Elifhalil benim de ilk var agrılarım olmaz mı bel sırt bacak ellerimin içi dahi agırıyor desem inanır mısınz 🤧
Zehrauygun Elifhalil ayyy bende 32 haftalığım benimde uykularım yok hic agrilar var normal heralde bu dönemlerde
311658 Aiise 33 olduk paso uyuyorum aksine bide kasıklarıma ağrılar giriyor ve sürekli tatlı isteği var bir işi uzun sürelerde yapmak var mutfaktan saatlerce çıkamıyorum 🙈ne olcak bu halımız 😍
Aiise 311658 sorma sorma uyku isteği var uyuyamıyorum benim ki çok hareketli masallah durmuyor o uyumayınca bende yatamıyorum🙊
Seymakayaoglu 30 + 1 haftaligiz ama bel agrisi aboww :(( hic hareket edemiyorum oturunca belim kopmus gibi sanki ayaga kalkamiyorum yemek ten sonra karinda batmalarim var oturamiyorum allahim nasil gececek günler dahaaaaaa cok var :((