Minikts Kızlar 35 haftalık hamileyim, dün duştan sonra farkettim göğsümden bir parça kopmak üzereydi içim bi fena oldu dünden beri hala bakmadım ne durumda diye 😄 kabuk gibi sarımsı renkte bir parçaydı. Başına gelen oldu mu böyle bişey? Hafiften sızlama var o bölgede lansinoh krem sürdüm bir daha da bakamadım 🤷🏻♀️
Duygu85 Minikts canım parça kopmamıştır sütün gelip akmıştır kuruyunca koptu sandın deri gibi korkma ama bir aç bak derim 😊
GoncaKeskin Minikts bende de oldu koptu önce beyazdı böyle top minik meme ucumda senin de öyle miydi sonra sarardı sonra karardı koptu ağrıda yaptı ama geçti
Papatyapapatya Minikts canım her akşam yatmadan meme uçlarına zeytin yağı sür masaj yapma sadece sür...gebe okulunda ebe söylemişti ki 30haftadan sonra her gece yapın...sizinle paylaşmak istedim...
Minikts Duygu85 altındaki deri çok açık pembeydi gördüğüm kadarıyla o yüzden kendi derim kopacak zannettim bide sızlayınca korktum kendi haline bırakıp düşmesini beklemek daha iyi olur sanki ben dokunmayım dimi
Minikts GoncaKeskin aynı anlattığın gibi oldu benim de top gibi bir kaç parça var onlrdan biri kopmak üzere işte
Papatyapapatya Minikts her gün yap canım...ayni dediğin bendede oldu şimdi her gün uyumadan önce yapıyorum...çok iyi olmuş...
oykusss Minikts kiyamam ben sana neymiş baktın mı hiç 😊 Benim de içinden birşeyler kopar böyle yara falan gördüğüm zaman 😔
Minikts oykusss biraz önce baktım yapışıktı hiç ellemedim zeytinyağı sürdüm pamukla kendiliğinden düşmesini beklicem artık ama et değil arkadaşların dediği gibi süt akıp kurudu galiba etim veya derim olsaydı canım çok acırdı diye düşünüyorum 🤔