Aryaalina Merhaba kızlar özel orta doğu hastanesine giden var mı memnun kalan var mı hastane mi değiştirmek istiyorum
GizemBurak Aryaalina canim bende ankaradayim bana cok hastane onerdiler heo tereddutte kalfim ve özel bilgi hastanesine basladim batıkentte doktorum mükemmel tavsiyem oraya git
didemzgypn Aryaalina ben sultan pınar hanıma gidiyorum doğum paketim var çok ilgili bir doktor memnunum gideceksenizde paketli gitmenizi öneririm.
Aryaalina didemzgypn paket almadık 30 haftalığız biz çoğu kişi Zeynep arpa yı önerdi peki renkli ulturasyon gösteriyor mu doktorlar
didemzgypn Aryaalina benim bi çok kez renkli ultrason çekildi ama detaylı olması sebebi ile çekildi riskim olduğu için doktor bi çok kez istedi ve ekstra ücrete tabi olmadım ama yeni paketliler için durum farklı mıdır bilmiyorum inanın.
Zelnuray Aryaalina paket yaptırırsan ücret almıyolar ama paketin içerisi değişmiş galiba ya geçen bir bayandan bir test istediler kadın pakette vardı bu dedi kız yeni uygulama falan fıstan dedi ortalığınaya kaldırmıştı sen yinede sor canım