Aryaalina Konuşalım kaynaşalım kızlar 😂 bu haftalarda bebekler kaç kilo olması gerekiyor 30+1 haftalığız 1766 gram olduk oğlumla 🥰
Nslhn38 Aryaalina benim doktorum söylemiyor kilosunu sadece iyi güzel diyor valla kizlar😂 sirt bel agrilariniz ne durumda
Nazoliii Aryaalina benimde haftaya kontrolum var 31 artilarda oluyorum merak içerisindeyim 2. Gebeliğim 🙈
Tugcetokgoz Aryaalina bizde tam 30+1 iz canım 28 haftalıkken 1200 dü kontrolümüz iki hafta sonra bende merak ediyorum ne kadar kilo aldığını 😊
Ceyk Aryaalina 32+3 haftalığız bugün doktora gittik 2 kiloymuş oğluşum❤️ çok şükür doğum iznine de çıktık 🎊
Ikibebekkocagobek Nslhn38 bende 31+2 gecen hafta 1.500 civariydi kilosu dr iyi dedi. Sirt bel agrilarini bana sorun 😥 cok zorlaniyorum sirtim, belim, kasiklarim azicik hareketli olsam agriyo mahvediyo beni
Nslhn38 28 inci haftada falan sehir hastanesine gittiğimde 1100 gr di suan 31 iz normal mi kizlar benim plesentemda kanama oldu cocuk cok kilo almaz falan dediler kafami karistirdilar korkuyorum da
Nslhn38 Ikibebekkocagobek aynen biraz fazla yorulduğum zaman geceleri agridan sizidan dönüp uyuyamiyorum
Cnsumut 31+6 1800 gram ☺️ Rahat geçiyor çok şükür🙏 Kendimi motive ediyorum iyiyim çok iyiyim gibi sözlerle sanırım onun etkisi oluyor psikolojikmen 😊 ara ara gaz sancısı çekiyorum yaşayan var mı aynı sorunu ?
hfza 30 haftalikolduk bugun en son 26+3 de 1100 gramdi haftaya persembe randevum cok merak ediyorum kilosunu boyunu☺️
MeryemSemih Geçen haftaydi kontrolümüz 32 haftada gittik 2046 dedi doktorum yarın 33 olcaz kızımla nasipse.
kuzusunun_annesi Bel ve kasik ağrıları benide çok ağrıyor azıcık eğilip kalkayım yada fazla ayakta durayım o gece izdirap