Sewo Aysehkm üzme canını sağlıklı olsunda dogum sekli önemli degil.diyet nasil peki neler ye yada yeme dedi
Aysehkm Sewo pirinç pilavı hamur işi ekmek şerbetli tatlı çikolata şeker bunlar yasak protein agırlıklı ye dedi.tabiki sağlıklı olsunda gerisi sorun deyil
2cocuk2kopek Aysehkm Masallah canim bizim 33hafta 2300 . Onunde 7 haftan var asil son ay kilo alacak birde tarlidan makrna pirinc patatesten uzak dur.
Aysehkm 2cocuk2kopek sorun orda ki hiç tüketmiyorum denilecek kadar az tüketiyorum heleki makarna ve pirinç hiç tüketmiyorum 😑 yediğim bişey güzel kilo aldırıyor ama o şey ne bilmiyorum🙂
Aysehkm Berfe ama zaten son haftalarda kilo alıyor canım üzülme😥hem ufak bebek daha çabuk kolay büyüyor diyolar doğdugu zaman güzel güzel bakarsın tombiş olur ki😊
BMA Oguzkagan65 ne tukettin canim benim bebisim biraz zayif ta 32 +3 1730 gr si 1 hafta geride dedi kilosu
emircagandestan Aysehkm üç kilo fazla iki kilo benimki sekerinizmi var kız karsesimde 27 haftalık 2.850 gr di
Aysehkm emircagandestan hayır şekerim de yok şeker yüklemesi yapıldı ayriyetten geçen haftada bakıldı şükürler olsun temiz yok