Dilekhakan Buketckr bende 26 haftalık olucam 1 günümüz var benim bebiş hep aşağıda Rahime çok yakın zaten hareketlerini hep rahimde hissederim bazen canımı yakar ama sorun ne onu anlamadım
Buketckr Göğüsünüzün altına 5 parmagınızı koyunca bebeğiniz o 5 parmak aşyaya inmişse doguma az kalmış oluyo kızımda son ay oldu dogum kanalına yerlesmısdı asyaya indi bebek ama şuanda oğlumda öle aşyaya inmiş gibi acaba erkek cocugu böle mi oluyo onu anlamak ıcın sordum
BMA Buketckr peki parmaklari acarak mi ölçüyoruz yoksa hepsi kapalı bi sekilde mi ben karnimin azen cok ssagida oldugunu dusunuyorum
BMA Buketckr sua benimde assagisinda kaldi🙄yarin dr gidicem insaAllah bakalim o ne dicek baslamain ama dogum daha cok küçügüz biz 32+2
Modies Buketckr valla bilemedim ilk hamileliğim . ultrasonda bile kasıklarımda görünüyor. Doktor da birşey demedi çık ordan ne işin var kendini oraya sıkıştırmışsın göremiyorum dedi en son
SnmGzi Buketckr benimde 35+4 şimdi dediğini yaptım benimde öyle asagda ama annem hep öyle söyler erkek cocuk asagda rahme yakın olur ve can yakar derdi gercekten öyle