balarisi06 Arkadaşlar e-nabiz üzerinden tahlil sonucuma bakıyorum on gündür ama bir turlu cikmadi. Sonucun çıkması yedi günu bulur dediler ama yok görünmüyor acaba çıkmadı mı yoksa e-nabiz da mı görünmüyor ? Sisteme ne zaman düşer bilen var mıdır😃 Adetin 21. Günü yapilan progestan testi normalde böyle geç mi çıkar? Meraktan çatladim😅
Kubra9595 balarisi06 canim her zaman sonuclar düsmüyor özellikle sordum öyle dediler sen sonuclari almaya hastaneye got bence
balarisi06 efsanee_ ama neden ki aynı hastanede başka tahlil yaptı aynı doktor onlar yazıyor hep of ya ben şimdi randevu alıp sırf sonuç için bida mı gidicem😲
efsanee_ balarisi06 randevuya gerek yoktur canım. Arayıp çıkıp çıkmadığını ögren öyle sonucu al dr göster.
balarisi06 SecilM yok kuzum başka hastanede yaptırdım dün gittim sordum artık her tahlil sonucu orda görünmez dediler öğrendim sonucumu
balarisi06 Kubra9595 öyleymiş malesef daha önce sekreter e-nabizdan takip edin diye terslemisti ondan bekledim ama hala görünmüyor bende dün gittim öğrendim geldim çıkmış sonucum elime çıktı vermediler canım sorun çözüldü 😃