Semradmrky Bebeğim 7 günlük bugün altını değiştirirken vajinal bölgesinde ufak bir kanama gibi birşey gördüm bez kan olmuştu çok korktum netten baktım normal yazıyor ama emin olamadım doktora gitmelimiyim lütfen yardım 🙏🏻 Ben mi altını temizlerken yaptım diye ödüm koptu
Heisenberg Semradmrky mutlaka gidin bence buraya yada internete bakmayın önemli olan sizin doktorunuzun ne dediği
Ozlemsvr Semradmrky böyle sümük gibi mi? O haftada benim kızımdan da gelmişti 1.5 ay lik şu an kızım doktora sordum normal hormonlardan dolayı olabilir demişti. Tabi içiniz rahat etmiyorsa gidin bir doktora mm
Vaveyla Semradmrky canım gebelik okulunda öğrendiğim kadarıyla kız bebeklerde görülen hormonal bişeymiş kısa Bi zamanda geçiyormuş istersen doktora git için rahatlasın ama normal olduğunu biliyorum
Mihrimahirem Semradmrky kız mı çoçuğunuz ? Eğer kızsa anneden bebeğe bi hormon geçiyormuş ondan dolayı oluyor bazı kız çocuklarında diyorlar.
Nursemomm Semradmrky ön bölgesi hakkında bilgim yok canm ama makattan geliyosa anal fissür olabilir bi dr a görün mutlaka idrarında kan varsa bu da bakılmalı
Deletedmom128 Semradmrky Normal Doğum yaptıysanız eğer bebek Doğum kanalından gelirken sümüksü kan olabiliyor . Onun kalıntısı olabilir . Ama yine de doktora bi gidin şüphede kalmayın.
Bertevc Semradmrky merhaba, o bebeğe anne karnındayken geçen hormonlardan kaynaklı olabiliyor ilk günlerde, göğüslerinden süt gelmesi yada vajeninden adet kanaması gibi kan gelmesi doğal korkacak birşey yok