Eceozdemir18 Kizlar hicbirsey yiyemedim icin serum taktirmak istiyorum ama daha once serum taktiklarinda bas agrisi felan sikayetleri yasiyordum kendimi iyi hissetmiyordum simdi de olursa acaba bebege zarari olurmu
Dilanyilmaz55 Eceozdemir18 bende çok serum takviseyi aldım ne bana bi zararı oldu nede bebeğe bisey yiyip icemeyip halsiz kalmaktansa serum mantıklı doktorlar ona göre tedavi uyguluyo zaten için rahat olsun :)
Eceozdemir18 Dilanyilmaz55 hamileligimden once yan etki yapiodu bas agrisi felan simdi yan etki yapip bebege bise olmaz demi o anlamda sordum
Dilanyilmaz55 Eceozdemir18 yok canım hamilelik ilaçları ve hamile olmadan verilen ilaçlar farklı belki o zamnlar doz yüksektir ondan yapmıştır şimdi bisey olmaz mecbur serum yemek zorundasın vücut sıvısız kaliyo
Dniiz Canım ben daha bugün hastanedeydim kan aldılar su bile içemiyorum içsem çıkıyor bir haftadır korkuyorum serum takar mısınız dedim gerek yok bi aya düzelirsin dediler takmadılar
Eda0606 Ben de su içemiyorum vücudum sanki suyu kabul etmiyor. Haftada bir serum takıyorum. Yemekle ilgili sıkıntım yok Ama.Doktrorum 2-3 günde bir serum alabilirsin diyor.mide bulantısı içinde serumda bi etkende varmış. Çok faydası olmuyor bulantı için ama en azından sıvı almış oluyorum. Sıvı almak çok önemli diyor doktorum