Ssh9496 Bir şey sorucam benim son adet tarihim 16 mart ve 25 mart düyünüm oldu şimdi hamile olduğumu öyrendim ve henüz doktora gitmek için erken şimdi ben kaç haftalık hamile sayılırım?
Misok Ssh9496 ne zaman evlendiğine değil de son adet tarihini baz alıyolar canım beş haftalık hamile oluyosun
Safinaz Ssh9496 maşşallahh 🧿 o zaman aramıza hoşgeldin taze anne adayı minik bi tavsiye folik asite başla mutlaka doktora gidip kan testi kontrol vs ol
feyzaa34 Ssh9496 16dan itibaren sayicaksin senin bu durumu bende yaşadım 😂😂😜 23 aralıkta evlendim son adet tarihim 9 aralık 😀 2 haftalik evli 4 haftalik hamileydim öğrendiğimde 😂😜😜
feyzaa34 Ssh9496 tabikide kuzum benim 2 çocuk annesi cahil yengem bana afedersin evlenmeden mi oldu sorusunu bile sordu😠 tekrar belirteyim 2 çocuk annesi 🙄 sonra gorumcem söyledi bu son adet günü olayını. Düşmanını uzakta arama gerçekten!
Misskokulumm Ssh9496 ahhh canım daha yenisin Rabbim huzur versin yuvana🤲hamilelik sürpriz mi oldu yoksa istiyor muydun?
Ssh9496 Misskokulumm teşekkür ederim bende eşimde istiyoduk çox şükür Rabbime nasib etdi inşallah sağlıkla kucağıma almayıda nasib eder🙏🏻
Kahramanlar Bende de aynı sorun oldu 4 haftalık olunca 1 aylık oldu bebiş dedim kaynanam daha evleneli 1 ay olmadı ama diyordu 🤬