sbusra Herkese merhaba.😊 9+4 haftaligim. Folik asit kullanmaya devam ediyorum. Doktor randevuma daha var. Sizler folik asiti ne zaman bırakmıştınız? Bir de iki haftadır kuyruk sokumunun 3 parmak üzerinde ağrı vardi bugun o ağrı sağ kalçama da yayılmış sanki yeni iğne vurunmusum gibi acıyan bir bölge var başına gelen var mı?
Menis21 sbusra Folik Asit ilk 3 ay kullanılıyor. Ağrı da gebeliğine bağlı oluşabilecek ağrılar ilerleyen aylarda magnezyum ve kalsiyum kullanmaya bağladığında geçecektir. Doktorunuza gittiğinizde bilgilendirmeyi unutmayın.
Bet0142 sbusra folıkasıtı bılmem de ağrı cok normal benımde o sıralar cok agrıdı eiine bol bol masaj yaptır canım gecmıs olsun
sbusra Nrtn1234 Uygulamanın gebelik takvimine baktığımda 9 hafta dolduğunda folik asit kullanımı bitmiş gibi görünüyor o yüzden kafam karıştı 😑
Kbregt sbusra 12 haftaya kadar devam canım sonrasında doktor balık yağı verdi 12 haftadan sonra Bi etkisi olmuyor dedi
Sasahu sbusra benim de ilacım bitmişti geçen gün doktoru aradım 12. Haftaya kadar devam edeceğiz dedi ordan biliyorum yani
Beyzacpr sbusra valla ben suan 29 haftalık hamileyim halada kullanıyorum folik asiti. 2. Sorunla ilgili bi bilgim yok açıkçası