Seral merveeymeen ben yozgattan ankaraya acil geliyorum onun için sordum önceden etlik zübeyde hanıma gittim ama hiç memnun olmadım
Uykusuz06 merveeymeen özel demezseniz ben koru hastanesine gidiyorum çiğdem Demirel hocam aşırı güler yüzlü ve sakinliği benim kadar korkan Bi hamileyi bile sakinleştirdi inanın. Nacizane tavsiyem. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız.
SusamNur Yozgat'ta geliyorsan o kadar yol gelip devlette perişan olmayın derim nasıl olsa ayda bir kontrol olursunuz özele gidin derim sigortası karşılayan ozeller var
Seral SusamNur iyi dedin cnm da durumlar malum el vermiyor ama olmadı tabiki eğer devletin dediğinden memnun olmazsam özelde bi muayene olurum
merveeymeen Seral ben dikmendeki 19 mayis hastanesine gitmeyi dusunuyorum ozel hastane. Naciye sandikci diye bir doktor var cok begeniliyor bakalim
Seral Gultenefe saol xnm tek hastane ile kalmiycam mutlaka başka doktorlarda gdcem randevusuz bakiolar mi acaba
Gultenefe Seral hayir canim randewusuz almadklari icin cok kalabalik olmuo ve raht ilgileniolar seninle.ben cok hastane dolandim