Topkayabhr Kızlar çatı darlığından dolayı sezaryen olucam fakat spinal de çekiştirme ve dokunuşları hissediyorsun diyenler sonrasında ağrı yaşayan anneler var sizce genel anestezi mi yoksa spinal mi daha iyi ? 💗
Taneminci Topkayabhr nedense genel anesteziye daha sıcak bakıyorum anlayamıyorum kendimi belimden aşağısının uyuşması ve yarı hissizlik beni öyle korkutuyor ki anlatamam 🤦🏼♀️
Metonya Topkayabhr ben spinal ya da epidural tercih etmeyeceğim sezeryan olursam. Çünkü bel ve baş ağrıları oluşabiliyormuş. Zaten baş ağrım var, e kiloluyum belim de kendimi yorunca ağırıyor. Bu nedenle benim için genel anestezi daha uygun olacak. Doktorunuz ne önerdi ?
Sirvanaydiner Topkayabhr spinal sezeryan oldum bende. Çekiltirmeleri falan hissettim evet ama ağrı hissetmedim. Doğduğu zaman ağladı ve o sesi duymak için herşeyimi verirdim. İyiki spinali tercih etmişim diyorum. Ağrı konusuna gelicek olursak yavaş yavaş uyuşukluk geçince yavaştan başlıyo ağrılar ve hemen ağrı kesici yapıyolar zaten. Genel anestezide bi an da uyanıp bi anda ağrıların başlıyo bebeğini sonradan görüyosun falan ben o yüzden tercih etmemiştim. Ama karar senin canım🥰
Yurdanur Topkayabhr çevremde spinal olup bel ağrısı kalan çok insan oldu..özellikle de 2.doğumdan sonra çıkıyo kokusu dediler..daha doktorumla konuşmadım ama bende genel düşünüyorum..uyanırken ağrın oluyormuş biraz yarım saatlik o ağrıyı çekerim diyorum öbür boyu bel ağrısı çekmekten iyidir gibi geliyo bana
Topkayabhr Taneminci bende bilemiyorum kararsız kaldım en azından tecrübeli anneler yazarsa biz de bilgileniriz en azından 😊
Denizilemert Metonya tam olarak ben haftada 2 kere migrenim tutar belimde 4 sene öncesinden fıtık tanısı kondu 15 gün fizik tedaviye gittim sorun olmaz dediler ama korkuyorum genel olmak bana da suan cazib geliyo
Cnkglsn Topkayabhr 15 gün önce kuzenim spinal oldu ve çok rahat olduğunu söyledi ki gözümle gördüm ilk gün hafif agrısı oldu ertesi gün evinde çamaşırlarını yıkayıp aştı bebeğiyle kendi ilgilendi bende spinal olucam. Genele gelince uyandığınızda agrıyla uyanıyosunuz daha zor spinalde en azından 5 saat agrı hissetmiyorsunuz
Pinarsurer Topkayabhr Genel anestezi ile Doğum yaptım 8 ay önce Uyanınca çok sancım oldu Epidural yada spinal de o kadar olmadığını söylüyorlar Şimdi tekrar hamileyim nasıl olacak hiç bilmiyorum 🤷♀️
Denizilemert Topkayabhr benim 2 gebeliğim ilkinde zorunlu sezeryan oldu erken Doğum yaptıgım için ve 2 ameliyat birden oldum aynı anda İnan bana uyarırken hissettim sonrası yok yani agrı kesici yapılıyor panik atak var bende orda zaten bayılırım 😂
Cnkglsn Topkayabhr herşeyi hissetmiş ama kötü bir his değildi dedi dokunuşları anlıyosun dedi Benim kuzenim bu arada aşırı derece panik atak o iyi geçti diyosa bence hiç korkmayın çok aşırı korkaktır
Ymrymr Topkayabhr dokunma derken sadece bebeği çekip aldıklarında mideniz de hissediyorsunuz o sırada yoğun bir mide bulantısı oluyor o sırada zaten damardan ilaç takviyesi yapıyorlar sadece dokunma hissediyorsunuz acı hissetmiyorsunuz korkmayın 😘
Topkayabhr Pinarsurer canın çok yanmaz umarım aradan kısa zaman geçmiş 😟 spinal ol da bari acı hissetmezsin 🙏🏻
Pinarsurer Topkayabhr Şimdiden korkular sardı 4 aylık oldu Yatıp kalkıp Doğum aklımda ama şundan Emin’im en azından genel anestezi kesinlikle istemiyorum😞
Tazee-annee Topkayabhr 42gun once spinal sezeryan oldum ve cok gzel gecti dokunma hissetmedim sadece ilk kizim cikarken bastirdilar rahat ciksin diye onu cok cok hafif hissettim bence en guzeli belden uyusturma o ilk ciktigi an varya sana gosteriyo doktor hemsire getirip yanagina koyuyo opup kokluyon ilk sesini duyuyon herseye sahit oluyon inanin herseye bedel genel olursan bunlari yasiyamicaksin o yonunu dusun bence
Beyza12345 Cnkglsn ya cidden mi benim panik atak var ve bende çok istiyorum spinali ama korkuyorum ya bayılırım ya kötü bisey olursa diye
Ymrymr Beyza12345 canım en fazla taşikardi geçirirsin olur biter bende çok paniktim taşikardi geçirdim çok bunları düşünmemek lazım 😊