Manok 21 haftalık ikizlere hamileyim 3 hafta oncesine kadar kırmızı ve kahverengi lekelenmelerim oluyordu cok sukur simdilik gecti. Ama beyaz akintim var. Doktora sorma geregi duymamistim.normaldir diye ?Hergun oluyor yani normalmidir . Azonce bi yerde normal olmadigini okudum. Sizlerde de aynımıdır ?
Yusbur Manok normal canım benimde başladı beyaz renksiz su gibi değişik bişey ilk başlarda renkliydi şimdi rengi yok
nes94 Manok Bende hep oluyordu canım bakarken dahil artarsa sıkıntı ama .eğer önceden olsaydı normal olabilirdi doktoruna söyle derim.
Daisyy Manok 30 haftalığım en başından beri yoğun akıntım var. 19-23 haftalar arası çok artmıştı 3 kere çamaşırım tamamen kirleniyordu fitil verdi doktor biraz azaldi.
Zeyneppp34 Manok akıntı olabiliyor ben ilkten bu kadar uzun sürmesine şaşırmıştım doktorum doğumdan sonra geçer dedi adette görülmediği için normalmiş idrar kültürü bile yaptırmıştım sırf bu yüzden🤦♀️
Manok Zeyneppp34 ben her doktora gittigimde bir normal idrar tahlili bir sonraki gidisimde kulturunu yaptiriyorum. En son 17 sinde yaptirdim temiz cikmisti normal idrar tahlilim
DeryaOguzhan Manok 9 aydır akıntım var desem yalan olmaz ayda bir idrar tahlili yapılıyor fitil kullanıyorum biraz geçiyor sonra yine oluyor yapmadığım şey kalmadı sanırım üç kere çamaşır değişmekten yoruldum 🤦♀️
Manok DeryaOguzhan bende her gittigimde tahlil veriyorum sonucu icin aradigimda bisey yok temiz diyorlar bana. Ama iste gunde 8-9 bardak su iciyorum normalde hic icmezdim