Kızlar meraba bende size doğum hikayemi anlatmak istedim. Ben normalde 25ocakta doğum yapıcaktım son kontrolum 18ocaktı ama benim artık ara ara ağrılarım oluyordu nihayet doktora gittim doktor ultrasyonla baktı bebek kanala girmiş bi çatı muanesi yapalım 19ocakta alalım beklemez çünkü dedi bana. Sonra vajinal muayene yaptı tabi bişey söylemedi bana ciğer geliştirici iğne vurdu ve beni nstye yolladı ama bebeğim hiç durmuyor devamlı hareket ediyordu tabi ben çok korkuyordum. Nstden çıktım doktor doğumun başlamış hemen sezeryana alıyoruz eve gönderirsem suyun gelicek dedi. Ve beni apar topar sezeryana aldılar yanımda bitek eşim vardı hastane çantam falan hepsi evde tabiki hemen aradık annemleri getirdiler 18.01.2018 saat 17.40da kuzumu kucağıma aldım şükür şimdi 21günlüğüz sezeryan korkulcak birşey değil arkadaşlar ben hiç yatmadım bebeğime rahat bakabildim kucağıma aldım emzirdim ayağa kalktım hemen spinal uyuşturdular zaten herşeyi hissettim ama acı hiç yoktu darısı herkesin başına. Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻