Duygu1 Kızlar bugün tetanoz aşısı için sağlık ocağına gittim önce kalp atışına bakmamız lazım dedi ve doppleri çok fazla bastırdı karnıma bir zararı olmuş mudur ? Ya da genel anlamda oluyor mudur ?
Daisyy Duygu1 hiçbir şey olmaz merak etme bebeğin 7 kat altta ve su içinde çok ani sert bir darbe olmadığı sürece bir şey olmaz.
Modies Duygu1 yok olmaz korkmayın ama çok ilginçmiş. Benim karnımda kedi zıpladı aynı haftalarda. 😂🙈Bende geçen hafta tetanos aşısı oldum da kimse kalbini dinlemeye kalkmadı😂şaşırdım
Minikaydoganlar Duygu1 benim karnıma sokacak sandım Bi an hatta derim çok acıdı ya ama detaylı ultrasonda da öyle yapılmıştı sanırım sorun olmuyor
Daisyy Duygu1 rahat ol benim doktorum ultrason cihaziyla resmen karnımı dövüyor bebek yüzünü göstersin diye bebegim değil etkilenmek elini yüzünden cekmedi bile sıpa 😁
Duygu1 Daisyy haklısın aslında ilk olduğu için mi bu endişe yoksa içgüdüsel bişey mi bilmiyorum normalde doktorum hiç böyle baskı yapmamıştı sanırım biraz da ondan böyle oldum 😂😂
Daisyy Duygu1 benim de ilk gebeliğim ister istemez bilmediğin konuda endişe oluyor haklısın böyle böyle öğreneceğiz her şeyi bu forum bilgi paylaşımı için var sağ salim kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi 😊
Duygu1 Daisyy amiiin inşallah 🙏🏻☺️ Sağ Salim doğsunlar yeter ki bizim korkularımız yanımıza kalan olacak sanırım ☺️
Duygu1 Modies aslında ben de sadece aşı yapılıyor diye biliyordum önce kalp atışına bakalım dedi o kadar acemiydi ki kasıklarımda aradı bebeği yerini ben gösterdim sonrasında da doppleri fazla bastırdı 1 dakika kadar azıcık endişelendim😂😂
Modies Duygu1 😂 eheheh öğrenmek için yapmış demekki☺️ neyse içiniz rahat olsun. Bizim kedimiz karnımı sırtıma yapıştıracak kadar zıplamıştı üstümde birşey olmadı
yigitmom_ Arkadaşlar 9 haftalik hamileyim surekli unutuyorum sağlık ocağına yarin bildirsem gebeligi sorun teskil etmez degil mi ?
Gazell yigitmom_ birşey olmaz zaten kilona boyuna tansiyonununa bakıp vitamin veriyor bide bir kaç soru soruyor o kadar
Duygu1 Minikaydoganlar bugün aynısını bana yaptılar işte ya biz çok pimpirikliyiz yani gerçekten bebeğe bişey olmuyor ya da onlar bilinçsiz 😂