Taneminci Ayseekdrr yapılıyor canım ne kadar süre gitmediğinin bir önemi yok hemşireydim devlet hastanesinde ücretsiz yapıyorlar boşuna para verme özele ☺️
Ayseekdrr Devlet hastanesine gidiyordum yaklaşık 1 aydır gitmiyorum özele devam ediyorum 200 liraya yapabileceklerini söylediler uzun süre gitmeyince devlet kabul eder dimi
Yerim Bende burda yerimi alayım özele gidiyorum ignesini devlette yaptırsak iyi olacak bende özele gidiyorum 300 tl diyor devlete gidenler var mı
Pdr Geçen hafta yaptırdım. Normalde özele gidiyorum doktorum devlete yönlendirdi ücretsiz olsun diye. 28. Haftada direk gidip kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıracam dedim muayene etti kan verdim sonraki gün sonuçlar çıktı negatif ti yatış yapıldı iğne yapıldı 20 dk dinlendim ve evime geçtim.
Taneminci Aslanmoms doktorun nasıl uygun görürse ama genellikle ikinci gebelikte yapılıyor bendede var kan uyusmazlığı eşimle ilk gebeliğim doktorum gerek görmedi ama yaptıranlarda var tabi ilk bebekte
Arzymn Yerim o zaman para ödemek zorunda değilsiniz, itiraz edin, sosyal güvenceniz, iğneyi ödüyor, sadece enjeksiyon ücreti 300 tl alamazlar.