Kbra20 40 haftanın 2 inci gününde oğlumu kucağıma aldım. 16 nisan salı günü sabah suyum geldi sandım doktorumu aradım hemen gel dedi. Bizde eşyalarımızı alıp gittik hemen beni doğumhaneye aldılar hafiften kasıklarimda ağrı vardı. Alttan muayene ettiler ama gelen su değilmiş alıntıymış. Nst ye bağladılar ağrılarım cıktı suni sancı verdiler yürü dediler saat 2 buçuk a kadar sancı çektim 😒sonra tekrar nst ye bağladılar bebeğimin kalp atışları düşmeye başlamış çok korktum hemen sezeryana aldılar ☹ doktorum kakasini yaptığını söyledi saat 15:10 da doğdu oğlum. Kara kakasini az bişey yuttugunu söylediler hemen oğlumu görmek istedim korkuyodum ☹ama çok şükür iyiydi oğlum yanıma getirdiler O an dünyalar benim oldu çok güzel bi duyguymuş😊. Şuanda iyi çok şükür. 😊Allah'ım herkeze nasip etsin hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin 😊😊😊💕💕💕💕
Depresif_polyanna Kbra20 iyiki de akıntını suyun sanmışsın yoksa allah korusun daha kötüsü de olabilirdi. Allah sağlıklı uzun ömürler versin
semrakarahan Kbra20 Aminnn sizinde gozunuz aydin olsun Allah anali babali buyutsun bise sorcaktm bebek anne karninda kakasini yerse nolurki
Kbra20 semrakarahan çok yediği zaman yoğun bakıma alıyorlar bebeği bizimki çok az yutmuş o yüzden öyle bi sorunla karşılaşmadık çok şükür