Fatma48 Kızlar çok post açtım biliyorum ama 🙈 ben yumurtlama gününde (6 nisan) ve devamında 3 gün gün değerlendirdim kasık VS ağrım çok oldu sabırsız davranıp o süreçte tam4 tane test yaptım hep negatif ve sonunda 21 nisanda olmam gereken adeti birgün önce 20 nisanda oldum. Acaba kan versem çıkarmı yada test yapsam? Çünkü bir ihtimal düşünüyorum benim annem bana hamileyken 9 ay adet görmüş acaba genetik olabilir kafam çok karışık yardım 🙏🙏🙏🙏🙏
GozdeCemre Fatma48 kaç tane test yapmışsın adette olmuşsun zorlama bence bir daha ki ayı değerlendir canım bu kadar stres altında zaten çok zor kendini rahat bırak biraz lütfen olacağı Gün Zaten oluyor stres sadece olmasını geciktirir
balarisi06 Fatma48 adetin akıntı gibiyse rengi miktarı farklıysa gebelik ihtimali olabilir.... ama eğer çok kafanda büyüyorsa her ay adet de olsan hcg testi yapman lazım evde sürekli o da insanı daha çok gerer akışına birakmalisin.... Benimde bu ay çok az gelmesine kısa sürmesine ve rengi farklı olmasına rağmen test yapmadım eninde sonunda var yok öğreniyoruz zaten kasma bu kadar canım
Gulmira Fatma48 canm benm bance hamile değilsin seni uzmek istemem ama adet olmuşsun hamile olamasin ha birgun once ha bir gun sonra bidahaki ay olur inşallah rabbim isteyen harkese verir canm 🤰🙏🤲🤲
Fatma48 GozdeCemre sağol canım ama dediğim gibi çok istiyorum ilk denemeydi ovülasyon alayım mı almayım mı kararsızım
Fatma48 balarisi06 yani canım ovülasyon alayım mı kararsızım daha yaşım çok genç ilk denemeydi bu hayırlısı diyorum ama okuyorum buralarda takvimlere güvenmeyin yazıyorlar napacağımı şaşırdım
balarisi06 Fatma48 Almani tavsiye ederim canım 🙏 ben bir yıldır ovulasyon testi ile takip ettim ama olmadı rahim filmi çekileceğim bir sorun var sanırım bende... bir sorunu olmayanlar o testin yardımıyla hemen hamile kalıyor 😃
Fatma48 balarisi06 canımm sağol yorumun için ben bugün sabah test yaptım ikinci çizgi hafif silikti napacağımı bilmiyorum
Mrvee41 Silik cizgi ciktiysa bi kanda beta hcg baktir emin olmak icin çünkü ne yazıkki her gebelik saglikli olmuyo benimde ilkinde adet oldum ama hamileymisim de aslinda ama dış gebelikti tabi ihmal etme yine
Fatma48 balarisi06 ne kadar içten bir yanıttı 🙈🦋😄. Sağol canım ama çok da Umutlanmak istemiyorum napacağımı bilmiyorum
balarisi06 Fatma48 neden umutlanmak istemiyorsun canımm 😍 ben silik çizgi gorsem soluğu doktorda alırım bu kadar karamsar olma lütfen 😃 o çizgiyi görebilmek için neler yapıyoruz olumlu düşün mutlu haberleri al ve gel 🙏
Fatma48 balarisi06 tamam canımm ama adetim geçti ya üstüne görme olabilir de olmayabilirdi pazartesi günü kan vereyim diye düşünüyorum. 🙈🙈