Nnazli1996 Oslm korku heycan bi arada sorma ya cok telaşliyim cnm herşeyimiz hazır cantami hazirlycam artik bi o kald sende durumlar nasil
ikinciprensimgeliyor Oslm son 57 hayirlisiyla.ikinci sezeryan olcak kismetse.korku heyecan bir arada.herseyi aldik bitek yikayip cantaya koymak kaldi.bide kendime lohusa pijamasi🤗
Yurdanur Oslm alınacaklarımız bitti çok şükür haftaya memleketime gidicem çantamı hazırlayıp kıyafetleri falan yıkıcam sonrada hayırlısıyla bekleriz artık bebişlerimizi gerçekten zaman çabuk geçiyo hele nisan nasıl geçti anlamadım bile
Sevim97 Valla bana nedense artık zaman geçmiyor bebeğimin çantası hazır ama benim eksiklerim var onları tamamlamaya çalışıyorum
ikinciprensimgeliyor Zeymomm aramizda 5 gun var sanirim bana da 20 hazirana gun verdi.ikinci oldugu icin 38de alcak kismet olursa
ayseglylmz 8 haziran tahmini doğum ve ilk gebelik şuan erken doğum riski gözükmüyor. Ama çok tedirginim eksikler bitmiyor. Çalıştığım için ya yetişmezse ya da erken doğarsa diye panikliyorum. Özellikle kapı süsü hala bulamadım ilk olunca herşey daha ayrıntılı düşünüyo insan. Çanta eksiklerim de var. Odasını boyadık hazır sayılır gibi gibi dertlendim yine şimdi. 😆
gulyuzlu Bnde 31 tam sabırsızlıkla bekliyorum normal doğum istiyorum ama bakalım normal olacağı için süsleme yapmakla yapmamak arasında kaldım ne saat olur süsleyebilcem mi odayı nezaman alcam özel hastane ama kafamda deli sorular ilk çocuğumda durumlar çok stesliydi bir yandan kendimi yatıştırıyorum herşey çok farklı olacak diye bir yandan çıkan ağrı sızılarım zamanı hızlandırıyor RAbbim yardımcımız olsun inş