Sasahu Cinars16 benim gebelikten önce farkedildi ritim bozukluğu gebe kalmadan 3 ay önce ablasyon ameliyatı oldum şimdi çok şükür rahatım
Arzymn Cinars16 gebelikte tim bozuklukları olabiliyor, sizi çok rahatsız ediyorsa bir kardiyoloğa görünün mutlaka, ritim düzenleyiciye gerek varsa onlar değerlendirir, ona göre ilaç verebilirler
Cinars16 Sasahu sizdemi vardi acaba benim bebekte cikti nst duzgun cikmadi uc gun hastanede kaldim snra riskli gebelik bolumunden fetal eko yapildi sukur iyidi dogumdan sonra tekrar kontrol edilsin dendi
Cinars16 Arzymn benim bebekte cikti nst duzgun cikmadi uc gun hastanede kaldim snra riskli gebelik bolumunden fetal eko yapildi sukur iyidi dogumdan sonra tekrar kontrol edilsin den
Arzymn Arzymn yanlış anladım sanırım, bebekte ritim bozukluğu değil annedeki anladım ben. Fetal ekoda mı ritim bozukluğu çıktı, kaç haftalıksınız ?
Sasahu Cinars16 sana da çok geçmiş olsun canım bendeki ritim bozukluğu da doğuştanmış 30 sene yaşadım farkında olmadan 2 saatlik bi operasyonla halledildi hiç korkma gerilme doktor kontrolünde tedavi edilir☺️
Cinars16 Arzymn onemli degil cnm normal kontrle gittim nst cekilirken doktorum farketti uc gun yttm hastanede gozetim Altindaydim surekli nst cekildi duzgun cikanlarda oldu arada riskli gebelik bolumunden baska doktor cekri onemli bise yok erken dogum icinde risk yok dedi evet bebege cekkildi 36 haftamdayim cnm cuma 37 olucam
Cinars16 Sasahu insallah canimm dogumd gecebiliyormus zaten dogumdnan sonra bebegime tekrar kontrl yApilir o zamana gecebilirmis