Selenays Kontrolden geldm ve sol trfta direnc artisi yuksek sağ tarf ise nrmal oldugunu soyledi sk sk kontrole glceksn erkn dgum olblr tkip edicez dedi 33+5im boyle bisi yasayan vr mi kizlar😔
Selenzy1 Selenays aynıyz cnm bnm hem sağda hem solda var erken Doğum riski olabilir dedi ve bn daha 27 haftalık gebeyim 😢😢 ilaç verdi ve yediklerine çok dikkat et dedi zamanında alalm inşallah kucaklrımıza
Selenzy1 Selenays amin cnm inşallah calcıday d3 diye suda eritilen vitman tarzı bir şey cnm benm iki direnç de tıkalı ondn olabirmi acaba
Selenays Selenzy1 ck once magnezyum suyu vrdi bana da agrin olunca ic dedi onunla alaksi yktr hrhlde bn icmedim dgru duzgn pek agrm olmadgi icn canim🙄 şu 38 i gorsek sag salim😔
Selenzy1 Selenays bir şey olmaz Allah’ın izni ile aklıma getrmemeye çalşyrm sende düşünme cnm rabbim onları korur sadece bana yediklerime çok dikkat et dedi proteine ağırlık ver dedi o şeklde geçecek dedi inşallah geçer 🙏🏼
Husumsu Benim de sağdaki damarda var. 27. Haftadayım şuan gelişim normal ama ileriki haftalardan korkuyorum açıkçası