TubaMustafa sling belki iki kez kullandık ama üç değil çünkü bebeğim rahat etmedi lansonih meme kremi ❌başarısız ben çatlaklar yüzünden mastit oldum defalarda o yüzden en güzel krem garmastan Pomat ve kendi sütün aynı şekilde biberon yeni doğan için eğer emzirme niyetiyseniz kullanmamanızı öneriyorum çünkü meme reddi direk yani zahmet olarak ve ha mama ha biberonla sağıp vermişsin aynı ayar bence en güzeli ten tene temas ile emzirmek
Gümüş kapaklar zaten yeterince koruyucu oluyor ama yinede meme reddi yapabilir belki kapaksız emziremeyenleri biliyorumm emziğe gelince
Yeni doğan bebekler sürekli emmek ister açlıktan değil güvende hissettikleri ve yapacakları tek şey Emme olduğundan o sizi emdikçe sütünüz çoğalacak aslında bu sık emme isteği bi nevi doğal denge o emdikçe çoğalacak sütünüz emzik yerine bence memenizi vermeniz daha doğru ki uzmanlarda bunu söylüyor ayrıca lavanta yağını ne amaçla alacaksınız bilmiyorum lakin yeni doğan bebeğin etrafında canlı çiçek dahi kabul görülmüyor alerjiye müsait olduğunda koku asla kolonya dahil yani bu yazdıklarınız içinde olmazsa olmaz tek şey bebek bezi sanırım