Duuyguum Fatiheren_61 bende kullanıyorum ama ne kadar kullanıcam bilmiyorum geçen hafta gittiğimde devam et aynı ilaçlara dedi
Afb1113 Fatiheren_61 gebeliğimin başından beri kullanıyorum suan 23. haftanın İçindeyiz 35 36 ya kadar kullanacağımı söyledi
Nisansimge Fatiheren_61 ben ilk 10 hafta aspirin kullandım bıraktım 20.haftada ecopirine başladım 22 oldum hala devam sanırım sonuna kadar
Fatiheren_61 14 haftalık olacağım 1ay sonra gittiğimde başlayacaktı kontrol için gitmiştim bugün başla dedi.
Duuyguum Fatiheren_61 hayır canım aksine yararı varmış tansiyon olayını dengede tutuyormuş hamilelikte kan akışını rahatlattığından baş ağrısınında önüne geçiyormuş bende bulantı falan yapmadı eğer bulantın varsa hamileliktendir
Fatiheren_61 Afb1113 gece yatarken vitamin ilacını içiyorum .şuan 3tane ilaç kullanıyorum hangisini hangi saatte içeceğim kafam karıştı🤣
Afb1113 Progestan, ecopirin, magnezyum, decavit, kan hapı, oksapar 😅 valla aklıma geldikçe gün içinde hepsini ara ara alıyorum sadece oksaparın ve ecopirinin tam saati belli digerleri de aklıma geldikçe işte 😁
Fatiheren_61 Afb1113 oh maşallah yok mu artıran 😊rabbim sağ sağlam kucağımıza almayı nasip etsin .progestan ilkinde kullanmıştım .şimdi o riskim yok şükür .ecopriin de yeni başladım 14haftaya giriyorum bakalım beni neler beklıyor
purplella Bende 12 den itibaren kullanıorum .rahimde çentikleşme var bebeğe kan akışı az gidiyor içmezsen gelişme geriliği olur dedi 36.cı haftada keseceğiz dedi
Fatiheren_61 Nisansimge 12haftalık gittiğimde bir ay sonra geldiğinde aspirin başlarız demişti .cinsiyet öğrenme merakıyla 10 gün içinde tekrar gittim.ecopirin başladı .arasındaki fark ne. Acaba hiç aklıma gelip sormadım.
Nisansimge Fatiheren_61 aradaki farkı bende bilmiyorum vala gittiğimde unutmazsam soracağım doktoruma
alyavetuna Fatiheren_61 bende hamile kalmadan 1 ay önce başladım şuan 7+3 um yine yazdı devam dedi. Kan akışın hızlanıyor bebekte dolaşım fala okuyor çocuğun tutunması artıyor gibi biseyler demisti