nurcakir58 33 haftaligim suyim bitis noktasinda ilk gebeligim 2hafta sonra gel bakalim dedi eger ölmesse sonra sezeryanla alicam dedi 3haftam var isallah suyum bitmez sizde dua edin ne olur rabbim bilir herseyi
Duyguveminigi nurcakir58 bana da cok sacma gldi nedemk ole ölmezse sezryanla alirim alabliosa smdi alsn ozamn en ktu koveze girer illede ölmesni mi bklicek gbi tovbe Yarabbim evet baska dr a grun cnm
Emfa Benimkisi 1 ay susuz yaşadı ama gelişimi durmuştu anne karnında. 20 haftalık gelişimi kaldı 26 haftalık doğum yaptım yaşamadı. 33 haftandasın çiğer geliştirici iğne her ihtimale karşı vurulman gerekir. Veya serumla biraz suyunu idare edebilir. Başka bir doktorla görüşmenden yanayım 1 tane doktorla kalma.
nurcakir58 Emfa su ilave etmiyolar bobremlerde sorun var gelissin diye bekle diyo cok korkuyorum suyum biticek diye sezeryanla alicak bitmesse
Nursemomm nurcakir58 o ne biçim dr ölmezse falan Allah korusun bence başka dr a git ciğer geliştirci falan vuruldumu ayrıca 2 3 hafta uzun gerekirse 2 günde bi kontrole git ve bol sıvı al
Krtlshllgl nurcakir58 ölmezse ne ya bu ne rahatlık. Kesinlikle başka doktora git bebeğini düşünüyorsan
Ftmemne nurcakir58 o ne saçma bir konuşma. Ölmezse alırım? Siz ne dediniz Allah aşkına? O doktora asla gitmem yerinizde olsam. Şu fazlalaştırmak için serum takıyorlar bol bol şu için diyorlar. Ölmezse alırım ne demek 😤😤😤😤
nurcakir58 Ftmemne serum takmuyolar capaya gidiyorum riskliyim diye bosuna doktor dovmuyolar hak veriyorum gercekden dua edin
Yurdanur nurcakir58 ne demek ölmezseee..bence başka bi doktora git canım bi de su için havuç suyu iç diyorlar..ama bence acilen başka doktorla görüş..
Merveee277 nurcakir58 su biterse ölür ne demek ya o zaman kontrol sıklaşcak. Benim bebeğimin kilosu az diye hareketlerini daha dikkatli kontrol ediyorum ve 3 günde bir kontrole gidiyorum bence sık gitmihmal etme canım. Bebeğini Allah’ım korusun inşallah