Zeyna0607 Kelebek7 kelebekcim bak bende çok ıstiyorum tekrar anne olmayı ama inşallah sen benden önce al bu mutlu haberi vallahi gına geldi kendimden çok seni ezberledim sen doğur nolur ben beklerim...😁
Ayguns Anladık canım bugün beşinci günün belin ve kasıkların ağrıyor. Ve ayakların üşüyor. Ezberledik günlerdir. Aynı şeyleri buraya yazma gerçekten soru soranların postları kayboluyor. Git madem bu kadar şüpheleniyorsun gebelikten git test yapar yeter daaa
Ogretmen Ayguns evet ya bıktık resmen. Herkes bekliyor burda. Ama tek postta konuşmuyor sürekli bunu görüyorum
balarisi06 Dilber63 Ogretmen Hafsamm Ayguns Bir de şey var böyle kızınca cevap vermiyor kimseye bı ortadan kayboluyor felan 😂😂 acaba napıyor o sırada 😅😅
Ayguns Hafsamm isyan ettirdi artık ya sabah giriyorum aynı şeyleri yazan bi post açmış öğlen giriyorum yine öyle bu nedir ya 😂
Dilber63 Ogretmen vala sabah kalkjnca ilk gordugum onun postları bırden fazla acıyodun gıt kan verde sende rahatla bızde😂😂 bn bı post paylastım onun postlarından kayboldu sona gttı 😒😒🙃🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ayguns Ogretmen aynen bir de her belirtiyi ayrı ayrı tek bir posta açıyor bi postta ayağım üşüyor bir postta beşinci günüm test negatif falan öğğğ geldi
Dilber63 Popii ama ınnankı cıldırmmak elde degıl kan ver dıyoruz onuda yapmıyo. Hergun 2 3post acıyo acıl cevap ısteyen postlara engel oluyo ornek bn gbıı ya gıt kan ver yada test yapsın cnm o da yokkk bn burda kafayı yedım 🤣🤣🤣🤣
Dilber63 balarisi06 vala aklıma ılk gelen kan vermeye godıyo kesın yoldadır dıye ama yok yenı post acılıyo🤦🏻♀️😂😂😂
Hafsamm balarisi06 önceden böyke birisi daha vardı Böyle konu açıp ortadan kaybıluyordu aceba aynı kişi mi 😂😂😂 millet isyan edince cevap Yok yeni post var 🤣🤣🤣
balarisi06 Dilber63 yok o anca bir odadan diğer odaya gidip şimdi hangi saçma ve gereksiz postu acsam diye düşünüyordur en fazla 😂😂
Dilber63 DemetDigesu ya tobe tobe🙈🙈allah senı ya e sonucta soylemıyo vala bn onun yerıne kafayı dıyırcem acaba var mı yok mu🤣🤣
Dilber63 balarisi06 ahh ahhh bn bı ara 2 post acmıstım. Yanı demedıklerını bırakmamıstılar haklılardı. Hastanenın yolunu tutum😂😂😂😂 buda yenı versıyon galıba asama asama😂🤣😂🤣
Ayguns Zeyna0607 az önce bir tane daha açmış. Kan testinde negatif çıkıp ikinci kan testinde pozitif olan varmı diye😂 dün de sormuştu bunu 😂
DemetDigesu Dilber63 canım tamam anladımda mevsım gecıslerınde oluyo oyle gecıkme olmadıgı ortada kan testı vermıs 5 gun olmus sureklı aynı konuda donup duruyo sınır geldı bana yanı 🤣🤣🤣