7 yıllık sevgililik sürecinden sonra sonunda evlendik 😂 aradan 7 ay geçti sürekli kasıklarımda ağrılar başladı ama geçmek bilmeyen ağrılar acile gittim doktor yumurtalıklarında birden çok kist var çocuğun olmayabilir mutlaka kadın doğuma git dedi. Eşimde 5-10 sene sonra yaparız çocuk ne acelesi var hatta büyümüşünü alalım yetimhaneden falan deyip sinirlendiriyodu beni. Olmasada olur diyodu yani sürekli. Eve geldim sinirlendim senin yüzünden çocuğumuz olmayacak büyük konuştun sürekli başımıza gelene bak dedim bağırdım çağırdım. O gün bizim tam 7.yılımızdı (7yıllık sevgili 7 aylık evliydik) 🙂 deneyelim belki olur dedi . Bi kere denedik sonra ben dedim daha erken korunalım Allah vericekse sonrada verir dedim hem kist için ilaç verebilir doktor dedim . 9 ocakta doktor randevum vardı 8 ocakta doğum günümdü. 4 ocakta sürekli göğüs ağrısından ve uyku halinden ötürü test yaptım pozitif çıktı. O çocuk istemeyen eşim hamileyim dediğimde havalara uçtu çok güzel bi anne olcaksın ben baba oluyorum diye 🙂 şimdi 9+4olduk hala elimi sıcak sudan soğuk suya sokturmaz. Yemek temizlik hep o yapar Allah razı olsun😍❤💕