Lovelies Kızlar merhaba 20 haftamdayım gebeligimin fakat şu 3 haftadır her sabah kalktıgımda veya uykuda burnumdan kan geliyor araştırdım hormon değişiminden kaynaklı oldugu yazıyor böyle bi durum yaşayan varmı aranızda ? Doktora gidcem ama anamoli test taraması için randevu aldım devletten fakat kendi doktorumda başka bir hastanede oyuzden 2 hastanye randevu alamıyorum . Sizce normalmi endişe etmelimiyim ilk gebeligim ?
Zlmdmrhn Lovelies merhaba canım bende 11 haftalığım ve 1 haftadır sabah uyandığım da burnumdan kan gelmiş oluyor.benim ki damlamıyor ama içinde kurumuş şekilde.benim doktorum da hormonlardan demişti ama bilemiyorum.
GizemBurak Lovelies benimde ilk gebeligim su an 35. Haftadym 20. Haftalrda benmde oldu hormanlrdan kaynakli doktmrda sormsdm korkma
Lovelies Depresif_polyanna anladım canım:( ama böyle normal dercede cay kaşıgınn ucu kadar diyebilriim
Depresif_polyanna Lovelies bsey olmaz canım benim de oluyo kurumuş şekilde içte. Aktığı zaman başını geri atma öne eğil burun kanatlarından sık.
Lovelies GizemBurak sağolasın canım endişelendim az bişi de olsa :) ama araştırnca ve sorunca endişem gitti az kalmış doguma sennde Rabbim bir avazda kurtarsın sağlıkla al kucagına bebişi:)
Gamzeciks Lovelies bende de oluyordu o zamanlarda. Burunda kan birikiyordu sızıntı gibi. Ablamda da olmuştu normal demişti şuan yok ama 28. Haftadayız.
Rabiaufuk Lovelies Endişe etme canım vücüdün kan ürettiği içinmiş benimde wardı azaldı suan 25 haftalıgım gerek yok bence teste felsn
Lovelies Rabiaufuk tamam canım cok sağolasın insan işte arada bir korkuyor canından değil ama canın içinde can taşıdıgı için galiba hasaslaşıyoruz :)
Rabiaufuk Lovelies Aynen öyle ben sordum da önemli birsey değilmiş ilaç felan dedim de ilaçlık bir durum yok zamanla düzelir azalır dedi içimizi ferah tutalım sağlıcakla kucagımıza alalım canım 💕🙏