Papatya38 Anne için bir lohusa takmı 1 uzun gecelik bide norml pijama dügmesiz evde vardı depend aldm içmasıro atlet emzirme sütyeni 1 tane gogus ucu kremi gogus ıcı pamugu terlik hırka çorap alt pijama bu kadar Bebek için 10 lu hastane cıkısı içine 2 bez koydum 5 li hastane çıkısı zıbın yoktu zıbın koydum kundakta koydm içine Çorap bere tekrar agz mendili 2 tane koydum Emzik ıslak mndil Alt açma bzi 2 tane Temizleme pamuğu Biberon almdm hastane bize yakın eczanede bu kadar kızlar fazla koymadm 30 haftalgm valizin içine koydum bnmkini poşete kızmınkini ayrı aurı oaketledim
Elena4 Papatya38 2 bez cok az biberon mutlaka alip koymalısın.eczaneden aldığını direk mama yapip verecek misin kaynatmadan? O yuzden biberon sart bence. Bana biraz az geldi koyduklarin canim
AAyssee Papatya38 canim penye battaniyeler çok kullanışlı onlardan fazla al kendine pijama fazla al bide
flybrs Papatya38 bez cok az koymussun hastanede en az bir gece kalınıyor ve günde 6-7 kez altı değişiyor bebeğin bence garanti bir paket koy
GozdeCemre Papatya38 bebeğe koyduğun koyafetler de az geldi normal de 24 saat sezeryanda öle gaz çıkana kadar yatıyorsun gene be olacağı bilinmez ama biraz az geldi seninkiler normalde bebeğe sadece 2 hastane çıkışı yetersiz