Deniz25 Turkan38 daha geçen haftaydı bişey demedi iyi dedi burun kemiği var dedi ensesini ölçüttü hatta birkaç kere ölçttü en yüksek değeri almak zorundayım dedi 1,70 çıkmıştı
Turkan38 Gulselcin sehir karistirma hic istanbuldan de ben kayserideyim ama sehir farki etmesinler sana
Turkan38 Deniz25 desede rahatlamiyorsun emin ol biz sadece 1 gun durabildik ama rahatlamakta gerekiyor Rabbimin hikmeti ama iste elham yapioruz Rabbim saglikla kavusmani nasip etsin insallah
Turkan38 Deniz25 evet illaki articak bebek buyuyor cunku 5 cm di 7 cm oldu bi haftada bu aralikta hizla buyuyor yavrularimiz insallah sag salim haberlerini alirsin cnm
Deniz25 Turkan38 amin inşallah allah razı olsun. İçim çok huzursuz sıkıntılı sanki kötü bişey duyacak gibiyi hissediyorum. Benimki 12.haftada boyu 63 mm di. Ensesi 1,70 ti. Allahtan hayırlısı artık napalım
Turkan38 Deniz25 sabir canim sabir herseyin caresi sabir dua Rabbim hayirli sonuclar nasip etsin el acip dua eden herkeze
Snlevrn Gulselcin ben sonuçlarımı aldim cok sukur bi sikinti cikmadi insallah sende guzel sonuçlar alırsın benim doktorum önerdi sadece hong-kong falan olsa göndermem dedi rock ilaç grubunun testini yaptırdım ben doktorumun söylediğine göre en bilinir test buymuş
Gulselcin Snlevrn çok sevindim adına canım darısı benim başıma inşallah bende bugün vereceğim kan dua et bende güzel haber alayım 🙏
Turkan38 Snlevrn amin canim insallah gözün aydin valla cok sevindim darisi bana insallah bende bekliyorum iste 4 gün oldu daha😔
Gulselcin Turkan38 aramadım canım çünkü başka bir laboratuvar dan yaptırdım 1700 TL ye Yardımcı olduğun için teşekkür ederim Bugün gelip kanımıda aldılar beklemeye geçtim inşallah güzel haberler alırız
Deniz25 birdirbir ayyy allah razı olsun doktor kötü bişey demedi detaylı ultrason iyidi ama yinede genetik test istedi içimiz ragatnolsun dedi sorun aramıyoruz bir sorun olmadığını kanıtlıyoruz falan dedi şimdi nifty testi yaptırmam gerekiyor uygun biyer bulmam lazım