Gizmoo2013 Güzel annişler ne durumdasınız cinsiyetler kesinleştimi hala hareketleri pek hissedemiyoruz galiba bizim cinsiyette tam net değil buarada 🙈gaz sorununuz varmı 😙
sariselin Gizmoo2013 ben 17 haftalığım oğluş geliyor 🤗🤗🧿 henüz kilo almadım hiç, göbeğim azcık çıktı. Hareketleri hissetmiyorum daha ama biran önce hissetmek istiyorum😍😍
FSCMK Gizmoo2013 bende yeni 17 haftalık oldum 😂cinsiyeti doktor kız dedi %90 ama net değil yani gaz sorununuzda öyle yok
Xmelekx Gizmoo2013 bizde 16 haftalık olduk bugün başta erkek demişti ama en son kız dedi :) rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Reparista Gizmoo2013 bizim minnoşa kı dediler %90 da ihtimal veriyorum dedi baya detaylı baktı Allah sağlıkla kavuştursun
Gizmoo2013 sariselin sariselin maşallah sağlıkla doğsun benm göbüş çıktı bakalım net değil ama kız bekliyoruz 💗
Srnkrbrn sariselin yaa aynı ben 😂 aslında bizde 16+3 haftalıgız ama bir hafta önden gidiyoruz cinsiyet kesin oğlus ama halen ne hareket ne göbek hiç bir sey yok kilo da almadım hiç
Gizmoo2013 FSCMK bizde ilk erkek dendi 15 te kız ama bilmyorum bakalım hayrlısı artık haftaya gidicem tekrar net öğtenmeye en garantisi renkliyi beklemek 👍🏻
Gizmoo2013 Refianurbizimkide büyük ihtimal koz 15 te kız dedi bakalım bende geceleri oluyo ya kendimi zor tutuyorum 🙈
Acemi_anne Pazartesi kontrolümüz inşallah Ogün göreceğiz, gaz problemim hat safhada yani şöyleki demir ilacı kabız yapıyor erik hoşafı rahatlatıyor ama karnımı ağrıtıyor birde verdiği vitamin femibion çok yaramadı sanki bize onunla daha çok şişiyoruz
Sumide Ben 15 haftalik oldum kiz tahmin etti ama kesin degil sonuçta 😅 4lu taramayı bekliyorum kesin sonuc icin 18. Haftada kesinleşir mi acaba
Gizmoo2013 Sumide bizede 15 te kız dedi 12 de erkek ama bakalım hayrlısı bende 18 de gidicem bebiş daha büyüdüğü için net belli olur canm 😇
SevalK Bende 18 haftalık oldum cinsiyet kız😍 hareketleri böyle minik minik hissediyorum bazen damar atması gibi
Hllswm 16+4 olduk 11de kız gibi dedi 15te kesin kız dedi ama detaylıyı bekliyorum emin olmak için 😂😇❤😍