Zeynep81 Ben şuan 29 haftalığım 12 kg aldım.en son doktora gittiğimizde 25 haftalıkdım bebeğin kilosu 750 grdı boyu 33 cm di
MomNalbant Elffertn 26+3 olduk bizde iyiyiz ama bel ağrısından ölüyorum kilo aldıkça bebişim beni mahvediyor😭😭
Catsmomy Anacsevgidolumelek normal aslında ama ben mesela bir ay almayıp diğer ay üç kilo birden alıyorum o yüzden doktorum kızıyor 😂
Anacsevgidolumelek Catsmomy bende oyle oldum doktorum.bana potansiyel seker hastasi tanisi koyup seker yuklemesi yaptirmana gerek yok dedi 😞 10 kilo almisim su an diyetisyen listesiyle en fazla 12 kiloyla dogurmak icin hedef koydurdu maalesef :(
Elffertn EzgiCafer eğitim araştırmaya gidyrz bizde taramadan taramaya usg resmi verilmiyor fln sırf görmk fotoğrafını almk için özele gittk ordan öğrendm bnde kilosunu fln
Anacsevgidolumelek Ayserhnckn 25+2yim doktorum 10 kiloyu gorunce gozleri acildi seker hastasi tanisi koyup diyetisyene yolladi benim tek dezavantajim kilolu hamile kalmam oldu maalesef bebek iyi 830 gram suyumuz iyi hareketleri guzel kalp atislari falan ama bennkilo olayina takik olunca moralim cok bozuldu yaa uc gundur aglamakli dolaniyorum 😞😭
Ayserhnckn Anacsevgidolumelek yani şöyle aslında belki bundan sonra biraz hareketlerini arttırarak devam edebilirsin birde kişiden kişiye değişiyor çok takmayın sonrasında verirsiniz 🤗 birde sizin serviks uzunluğuna bakıldı mı acaba ne kadarmış benim 20. Haftadan itibaren azalmaya başladı bugün de 36 mm olarak ölçüldü biraz hızlı kısalıyor gibi geldi dee
Elena4 [silindi] valla ozel bisey yapmadım canim tamamen yedigim hersey yaramış diyebilirim🤗 sekerden suphelendiler ama cok sukur o da temiz çıktı.kaşar cok tukettim bence ondan oldu
Anacsevgidolumelek Elffertn yoo yoo bu aylarda 1000 gram fazla hatta benim bebis bile fazla bence 830 gram doktor normal dedi ama arastiriyorum falan da bu aylarda 800 olur diyen ya bir doktor var ya iki. Takilmayin kilosuna hem zayif falan diye. Sagligi yerindeyse hic onemli degilmis.
[silindi] Elffertn ben de8kg almışım 24haftalıkken 600grdık😂 ben herşeyi kendime yemişim demekki😂😂😂😂yarın kontrol var bakalım ben kaça çkktım bebek kaça 26+4 olduk😍
Anacsevgidolumelek Ayserhnckn hareketsiz bir iste calisiyorum tekstil atolyesi sekreteri tam giris bir de surekli yerimde sabit kalmak zorundayim. Simdi yeme duzenimi degistirdim sabah ve aksam 15er dakika yuruyus ekledim yaklasik 4 gundur bu tempoyla gidiyorum 2 kilo odem atmisim sanirim oyle dusunuyorum yagdan kilo verilmez hemen cunku. Benim korkum kilo degil aslinda daha once de kiloyla savasan bir insandim zaten :) 36 kilo kadar vermistim bundan 1 sene once yine veririm benim takintim hizli kilo almam bu kadar nankor bir hizli alim olamaz beni korkutan bu. Hee bebek de var isin icinde ona zarar vermiyorumdur insallah korkusu da cabasi :( neyse ustesinden gelirim insallah yaa :))
Htckrt Elffertn sizinle herşeyimiz aynı gidiyo sanki:) biz de kızımızla bugün 27+2 olduk. 25+4 te 920 gr bende bugün itibariyle 10 kilo almışım:( arabası, yatağı, hastane çıkış setleri tamam gerisi yok:))) eşimle annem bekletiyor beni erken diye:(
Ayserhnckn Anacsevgidolumelek inşallah hallolur bak sadece 4 günde bile nasıl farketmiş maşallah böyle azimle devam edersen halledersin kilo meselesini 👍🏻😁
mrsdoruk Elffertn 28+4’den selamlar bebisimiz 1350 +1 hafta önden gidiyoruz tabi bende 8 kilo aldım ☺️ Hazırlıklar bitti ufak tefek şeyleri kaldı onlarda hayırlısıyla halolucak insallah canım