Elffertn Oğluşum 27+2haftalık oldu, son 89 günümüz, herşey yolunda şükür.Nerdeyse eşyaları bile bitti sayılır sabırsızlıkla zamanın bi an önce geçmesini bekliyoruz. 26+5 ken 900 gram'dı.bende 27 haftada 11 kilo almışım🙈
Feyzasucu Elffertn masallah canımm benm de 25 +1 benmde temmuz sonu agustıs bası ins dogumum daha doktora gıdemedım haftaya gıdıcm merak edıyrm kılosunu bebısımın sma bende 8 kılo aldm suana kdr
Catsmomy Elffertn ay su an aynıyız hemen hemen benim de 27+3 deyim 12 kg almışım bugün doktordan geldim 1300 olmuş bebişte:)
eylulvari Elffertn 27+0 bi saat sonra doktor kontolümğz var, inşallah sağlıkla büyüyodur kızım 🥰 en son 25+0 da görmüştük 720 gramdı pamuğum ❤️
Aynan Ben de şuan 27+2yim 26+3te doktora gitmiştim 874 gramdı bebeğim 😊 bir daha kısmetse 9.aya yakın gitmek istiyorum bakalım inşallah her şey yolunda gider vaktinde güzel bir şekilde evlatlarımızı kucagimiza alırız. Ama ben henüz çoğu şeyini hazirlamadim havaların iyice ısınmasını beklerken yetisemiycem sanirim. Bir de gitgide agirlasiyoruz tabii..
Elffertn Aynan aynıymışız canm😊 bnmde şeker yüklemem kaldı son olarak ondan sonra kontroller nasl olur bilmyrm , bebeklerimiz büyüyo artık
Sedazeyno Hepimize hayırlı doğumlar olsun inşallah. Bizde 29+1 olduk . Bir tane prensesim var ikincisi geliyor Allah nasip ederse ❤️😘
Pnrarvn Bende 25+1 im biraz sıkıntılı bir hamilelik geçirdiğimden 2 kilo alabildim sadece bebeğimde 24 haftada 650 gramdı hareketleri bazen canımı acıtıyor ve sanki biyerde sertleşiyor gibi oluyor kasılma olmasından çok korkuyorum sizlerde de hareketler sertleştimi
Elffertn Pnrarvn ayn cnm bazen oluyo sertleşme hareketlerinden dolayı sanırım, geçmiş olsun cnm inş ikinizde sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebeğini
neslihanberra Bende 27+2 oldum 25 haftalıkken 875 gramdı 😍 2,5 kilo aldım şuana kadar ama bu aralar sürekli bişeyler yeme isteği var sanırım bundan sonra kilo alıcam
Elffertn neslihanberra ayn cnm bende dikkt etmeye çalşyrm ama bundan sonrası için🙈çokta tombiş anne olmk istemiyorum
Pnrarvn Elffertn inşallah canım hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza benim 4. Hamileliğim yaşayan bebeğim yok korkularım bu yüzden sanırım
Elena4 Elffertn bende 25+2 yim daha hic biseyini halledemedim agirdan aliyorum sanki ikinci cocuk olunca😂 bende 11 kilo almisim malesef
nazliezg Elffertn 28 hafta oldu.bende 11 kilo aldım 3-4 kilo yazanları görünce üzülüyodum moral oldu 10kilo yazanları görmek :))) 27+2de 1135 g 35 cm di bebişimde
Anacsevgidolumelek nazliezg bende simdi okuyorum siz nerdeydiniz bunca zamandir burda 3 5 kilo alanlari gorunce moralim bozuluyodu 😁