umyhfsa kutayiim doğum yapan annelerin çoğu özellikle oneriyor canım. Kolay kullanımı kilit şekline olması emiciligi falan. Bende aldım inşallah bana da iyi gelir ☺
ozgeya kutayiim bence doğum sonrası en gerekli şeylerden biri.ben de doğuma giderken bilmediğim için almamıştım.ama hastanenin verdiği hasta bezi ile rahat edemedim.eşim gidip eczaneden aldı da rahat ettim.
Yurdanur kutayiim daha dün doğum yapan arkadaşımı ziyarete gittim canım önerileri oldu biri de deepend di..kesinlikle al dedi ben hasta bezi aldım kaydı yapamadım bağlaması zor oldu vc ye girip çıkması zor oldu 3 kıyafetimi de batırdım kan oldu dedi..deependi iç çamaşırı gibi çekip indirebiliyosun atarkende yandan yırtıp atıverirsin dedi.. ben 1 paket aldım ilk günler için sonrasında normal pedlere geçeriz heralde..
[silindi] Hulyali üstüne kilot giymeye gerek var mı? Bide büyük beden mi almalıyız ve 1 paket yeterli mi sizce :). Cevaplarsanız sevinirim :)
Smiley87 kutayiim ben aldım henüz kullanmadım ama giyip denedim inanılmaz rahat birşey , baya külotun içine büyükçe bir ped yerleştirilmiş gibi. Ama yok gibi pek beğendim
kubradr Smiley87 nerden aldınız ben de almak istiyorum ama marketlerde yok eczanede de denk gelemedim siz nerden aldınız
ozgeya SolmazEs Doğumdan sonra özellikle de normal doğum sonrası kanama pedin kaldıramayacağı kadar çok oluyor. Sürekli sürekli tuvalete gidip kontrol etme şansınız da yok,sürekli yatar pozisyondasınız ve külot hasta bezleri dışarı sızmasını da önlüyor.
Hulyali TubaMustafa Canım benim sütüm geldikten sonra göğüs pedi de lazım oldu akıyor çünkü en az 2 pijamanız olsun çok çabuk terliyor insan yada kirleniyor emzirme atleti de çok işime yaradı benim
Gizemkcayir Gebe okulundaki hemşire bana hastanenin verdiği hasta bezleri pek sağlıklı olmuyor. Yani çok büyük bir bez olduğundan sisin kanamanız çok küçük bile olsa biz onu büyük bir kanama olarak görüp yanlış değerlendirebiliyoruz o yüzden depend Tarzı kilotları öneriyoruz ki herkesin kanaması bir olmuyor dedi
Hulyali [silindi] Üzerine kilot giymeye gerek yok canım benim normal Doğum olduğu için dikişlerime değmesin diye bir beden büyük almıştım
Annee1 Ben fazla kilo almadım hamileligim boyunca o yüzden orta beden aldım içinde 10 adet var 34 TL aldim