Nurummm Kızlar ben süt içemiyorum. Normalde gebeliğimden önce çok sevip bayıla bayıla içerdim. Yoğurt ayran hepsini tüketirdim. Şimdi ne zaman süt içsem yoğurt yesem ya da puding vs yesem midemde bir şişkinlik bir bulantı rahatsızlık oluyor. Kendimi zorlayayım dedim içtim bir kaç kere resmen midem ağzıma geliyor. Kalsiyum ihtiyacımı sadece peynir yiyerek karşılamaya çalışıyorum benim gibi olan var mı? 🙁
Ayguns Nurummm yalnız değilsiniz 🙋🏻♀️ 10. Haftamdan beri süt ve süt ürünleri bende bulantı yapmaya başladı ne peynir ne süt ne de yoğurt tüketemiyorum. Yesem de zorla ve gerçekten çook az miktarda yiyebiliyorum. Ne yapacağım bilmiyorum şuan 21+4üm
Busimss Ayguns bende 7+3 hamileyim en başından beri şükür mide bulantım kusmam olmadı herşeyden yiyebiliyordum ancak 3,4 gündür peynir yumurta balık tarzı şeylerden tiksinmeye başladım ve bunu neyle telafi edebilirim hiç bilemiyorum 🙄
Ayguns Busimss kırmızı etten tiksinmediyseniz et tüketebilirsiniz yumurta yerine. Yemeklere azar azar koysanız da karşılar diye düşünüyorum. Kurufasülye nohut yeşil mercimek tüketin. Peynirden bende tiksindim hala zorla yiyorum ona bir çözüm bende bulamadım maalesef 🤷🏻♀️