Babacan Nnazli1996 Bende medical parka gidiyorum benim doktorum Dr. Volkan Emirdar. Ve doktorumdan çok memnunum
Minigimgeliyor Nnazli1996 ben orda doğum yaptı Volkan Bey di doktorum. Fiyatı tam bilmiyorum özel sigortam vardı ama 4500 civarı olabilir sgk lılara.
Gizest Nnazli1996 en düşük fotoğraf ve oda süsleme paketi 5600 TL, süsleme ve fotoğraf istemezseniz normal sezeryan epidural farketmeksizin 4300 TL . 1eylulden sonra fiyatlar degisecekmis. Muayene ücreti de 175 TL 10gun geçerli canım
Turnagul ozgeya merhaba bende detaylı ultrason yaptırcaktım orda ama rapor olarak bi kağıt veriyolar mı yoksa kadın doğum doktoru mu bakıyo onada
Ececce Kızlar bi yakınım için sormak istiyorum telefonla tam fiyat vermiyorlar smear testi ücreti ne kadar bilen giden var mı ?
ozgeya Turnagul Merhaba,ben detaylı ultrasonumu orda yaptırmadım,doktorum dışarıda bir profesör perinatolog önerdi oraya gittim. Önceden bir tane kadın doğumcu var o bakıyordu ama şuan bilmiyorum yine o mu bakıyor yoksa başka bölümemi gönderiyorlar.