Nihan91 Hanifetaskiran vallahi ya bende 40+0 ım doktor bugün 1 hafta daha bekleyelim dedi oof of pek nazlı bu minnaklar
Gulsahseyreek Hanifetaskiran bende 40 oldum gelen gden yok yarn kontrolüm var inşallah yarn doğururum ya çok nazlı çıktıı bu kızz
Sevimli Aynen benim de 40+2 oldu üç gün hastanede yatırdılar gelen parmak atıyor giden parmak atıyor iyice sancı da gitti neolacak bilmiyorum
Tombikis96 40+3 bizde de tık yok 😢ağlamak istiyorum artık...Diğer yandan içimde kalsa mi daha iyi çıksa mı daha iyi diye düşünmeye başladım artık...Yarın kontrol var bakalım şu çatı muayenesini devlette de yapsalar vakitlice keşke
Hanifetaskiran Tombikis96 çatı muayenesi de oldum ben 38 de hiçbir şey olmadı 😅 Yeri çok sağlam sanırım ve yerinden memnun 😊
Hanifetaskiran Erham öyle düşünmemiştim mutlu oldum şu an 😊 inşallah sizin bebeğiniz de en sağlıklı şekilde doğar
Tombikis96 Hanifetaskiran suni sancı alıyorum şu an yeni yeni hafiften sancı geliyor 5 saat onceydi galiba fitil verdikleri
Hanifetaskiran Gulsahseyreek bakalım doktor ne diyecek benimki 41 e kadar bekleriz gelmezse doğumu başlatırız dedi suni sancı yani
Tombikis96 Hanifetaskiran çok zorlu bi doğum oldu benim için su an minik paşamla 8 günlük olduk Rabbim herkesin yardımcısı olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah..Hani insan kucağına alınca tüm acıları unuturmus derler ya gerçekten de öyle oluyormuş
Hanifetaskiran Gulsahseyreek allah yardımcınız olsun korkmayın sonu güzelliğe çıkan bir zorluk olacak