SerpilEsra Umut olsun hepinize❤ kan pihtilasmasi yuzunden 2 kayip yasadim oksopar ile dogum yaptim. 19. Haftamdan beri bebegim bas asagi pozisyondaydi duzelmedi daha sonra gittikce asagi inmeye basladi doktorum vajinada yasiyor dedi🙈 rahim kisalmasi oldu kasilmalar başladı en son 29+5 bebegimin strese girmesi sebebiyle kasilmalarla birlikte yatisim yapildi dogumum durduruldu 31. haftada gelisimi durmasina ragmen 2 hafta karnimda bekledi kilo bile almadi en sonunda nisanim geldi suyum azaldi doktor bekletebildiginiz kadar beklettigimizi artik alinmasi gerektigni soyledi rahimde acilmanda vardir buyuk ihtimal dedi sezeryan olcagim icin bakmak istemedi ama gebeligim boyunca 4 kez cati muanesi oldum inanin kasmadiginiz surece hicbir aci yoktur kendinizi korkutmayin hic dun yatisim yapildi 4 kez ciger gelistirici oldum 1 ay içerisinde spinal anestezi oldum ilk bas belimi cok sıktım o yuzden 3 kez delindim malesef ama bu benimle alakali birseydi gergindim en sonunda rahat biraktim kendimi ve hissetmedim bile boslu bosuna stres yapmisim dedim cok yardimci oldular gercekten cok ugrastirdim personelleri 🤗 uyusmaya basladim hicbir sekilde aci yok sadece bebegim cikarken fazla hissettim doktorla anestezi uzmaniyla sohbet ettim ve iste o ses bebegim cikti hemen fotograf cektiler munaeye götürüp yanima getirip gosterdiler Allahim kedi yavrusu nasil guzel agliyor o ordan ben ordan ağlıyoruz cok sukur ultrasonda 2.270 ölçmüştü doktorum 2.200 gr 43 cm dogdu bebegim solunum sıkıntımız hafiften vardı cihazdanda cıktı birgun icerisinde suan gozetim altinda birsure kuvezde kalacagiz doktorlar bile gelisimine hayret etti 35 haftalik bebekler benim bebegimden daha küçük gorunuyor doktorum bebegimin karnimda kakasini yaptigini olgunlasmis oldugnu soyledi son anda kurtulduk Rabbim yuzumuze baktı agrim yoktur zorlanmıyorum gazdan dolayi sancilar oluyor birde bebegim asagida oldugu icin baskidan dolayi rahmim sarkmis biraz normal dogum gibi birseye benzedi rahmim toparlandigi icin vajinamda agrim oluyor oda olacak o kadar Dayanilmicak birseyim yok😊 40 gun daha oksopar devam edecegiz simdilik iyiyiz cok sukur uzun oldu hrlal edin hakkinizi Rabbim isteyen herkese nasip etsin morelinizi yuksek tutun guzel anneler bizede dua edin en kisa zamanda ogluma kavusayim insallah😍😍
rmysacobn Senin adına çok sevindim canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin yavruna☺️🧿 bende kan pıhtılaşması yüzünden 1 kayıp yaşadım oksapar kullanıyorum şu an 2.ayımızdayız daha inşallah bizde kavuşuruz umut oldun bana🤲🏻🧿☺️
SerpilEsra rmysacobn biraz eskilere dalayim dedim. Cok merak ettim seni ozel msjda yok burdan yazayim ne durumdasin?