ikimelekannesi___ Ganimlar sabah saglik ocagindan aradilar gebelik takibiniz var tetenoz ignesi olmamissiniz yarin gelip olun falan bende dedim bilgim yok duzenli hastaneye de gidiyorum hic oyle birsey soylemediler doktoeuma danisip ona gore gelirim falan dedim bende yapiliyor mu hamilelikte bu bilgi verin lutfen.
Daisyy ikimelekannesi___ 2 doz yaptırdım genel bi uygulama herkese sağlık ocağından söylerler çağırırlar. Hem seni hem bebeği korur.
Sevda13 ikimelekannesi___ kesinlikle.yaptir canim o ameliyatta kullanilan malzemelerden virus falan kapmamak icin vuruyorlar hic bir sakincasi yok
eue ikimelekannesi___ için rahat yaptırabilirsin...benim ikinci gebeliğim ilk dozumu vurdurdum yeni bir iki gün ağrı yapıyor biraz...bide ilk vurdurduğun gün aşıyı banyo yapmaman gerekiyor bir gün...İkinci dozumuda bir kaç hafta sonra vurduracağım...ilk gebeliğimdede vurdurdum...
Elifciftci Evet yapılıyor. İnternetten de bakabilirsin. Biz 19 haftalığız önümüzde ki hafta gidip aşımızı olucaz 😊
Tubamsl Doktoruna sorarsan yaptır der eminim ben sormuştum hem bebeği hem seni korur demişti ilk doz yapıldı haftaya ikinci dozum yapılacak.
Tua ikimelekannesi___ evet yaptırmalısın sen ve bebeğin için .. bende yaptırdım ilk dozu ikincisi 15 Mayıs’ta inşallah
ikimelekannesi___ Tua bana da oyle desi yarın gel yapalım normalde 17 haftada başlıyoruz desi sen gelmedin falan yarın gel yapalım ikinci dozu da 2 mayısta geliceksin dedi