Esraklnc Kizlar merhaba 3 gündür decavit kullanıyorum ama be zaman kullansam kusuyorumm 😑 sizde de oldumu boyle seyler olduysa naptinuz
Caglaucrr Esraklnc ben kullanıyorum akşam yemeklerden sonra alıyorum bı sıkıntı görmedim. Kimisinde yan etki yapiyormus ama
Hulya00 Esraklnc bendede midemi bozuyor gibi afedersiniz tuvaletten çıkamıyorum büyük abdest geliyor gibi sabah kahvaltıdan sonra içiyorum bende biraz düzeldi gibi sabah içince Allahtan az kaldı son 7 tablet
FSCMK Esraklnc ben sabah kahvaltıdan sonra alıyorum 12 13 haftalarda kusma oluyordu ama şimdi büyüdük artık olmuyor
Hfsskbr Ben gece yatmadan kullaniyorum eğer dolandigim zmn icersem benmde midem bulanıyor. içiyorum direk yatiyorum
KevserT Esraklnc aç karna mı kullanıyorsun? ben aç karna alıyordum o zaman kusuyordum şimdi tok karna alıyorum bir sorun olmuyor
Zeynka Esraklnc Sabah içiyorum bende kahvaltıdan sonra, ilk başta akşamları içiyordum ama doktorum değiştirdi. Akşam içtiğimde sadece 1 kere midemi bulandırdı, onun dışında sıkıntı olmadı. Doktorunuza söylerseniz o size uygun şekilde değiştirir :)
Anneballari58 Esraklnc ben kullanmadım doktorum gereksiz kilo aldırıyor dedi gebelik boyu sadece imom kullandım cnm
Ozge3747 Esraklnc Canım bence bu tarz şeyler biraz psikolojik ve bünyeyle alakalı. Ben burada yorumları okuduktan sonra çok korkarak kullanmaya başladım ama ne mide bulanması ne kabızlık hiç bir yan etkisi olmadı. Hatt sabah kahvaltıdan sonra yutuyorum öyle yatmadan önce falan da değşl hiç bir olumsuz etkisini yaşamadım
Esraklnc Kizlar ac karnına da ictim yine bulandı tokta ictim bulandi 😑 bende de bagirsaklarimi bozdu malesef ishal yaptı