Sbl54 Merhaba kızlar benim bir sorum olacak 31+4te kontrole gittim bu zamana kadar bir sorunumuz yoktu bebeğim kilo ve boy olarak 2 hafta önden gidiyor başından beri ama bu sefer baş çevresi ise 35 haftalık bebek ile uyumlu denildi. Bu durum gebelikte olabilir mis hastalıkta kesin bişey söylemedi doktor.Aynı sorunu yaşama oldu mu aranızda acaba
Yasemincifci Sbl54 normal canm benimde 30. Haftaya kadar 1 hafta önde cıkıyordu 30 dan sonra 2 haftaya yükseldi kafası doktorun bir problem görmediği sürece sıkıntı etme
Melikecoban Sbl54 canim doğuma kadar arkadaşıma hep öyle dediler.bebek doğdu hic kafası falan büyük değildi maşallah 😂
Sbl54 Ysn Insallah canım benim öyle olur 35 haftada tekrardan kontrole gidicem zaten o zamanı bekliyorum.
Sbl54 Yasemincifci doktor istersen test yapılır ama zararı var dedi bende istemedim. Kilosu ve boyuna göre normalmiş gibi geliyor aslında Insallah bir sorun teşkil etmez. Sağol cevabın için canım ☺
Sbl54 Melikecoban detaylı hariç hiç bir teste zaten bu yüzden girmedim gereksiz yere stres yapmayayım diye kontrole de kendi doktorum yoktu başka bir doktora gittim söyleyiş şeklinden dolayı evham yaptırdı.
Sbl54 Anneballari58 bazı doktorların zaten gereksiz yere endişelendirmeleri yetiyor ılımlı değilde daha itici konuşuyorlar düşünmeden
Aysebkr1258 Sbl54 ablamın bebeği 4 hafta önden gidiyordu baş çevresi sorunlu olabilir demişlerdi baya korkutmuşlardı ama bir doğdu maşallah hiç bişeyi yok kafası falanda büyük değil kafanıza takmayın bence benim bebeğimizde bir hafta gerideydi bu hafta eşitlenmiş birazda ölçümden ölçüme değişiyor gibime geliyor
Sbl54 Aysebkr1258 Insallah canım benim sağol içim rahatladı okudukça peki ablan nasıl doğum yapti normal doğumu etkiler dediler sezaryen olabilir dedi bekli doktor.
Aysebkr1258 Sbl54 ilki sezaryen olduğu için mecbur sezeryan oldu ama kafa büyüklüğü hiç te normal doğumu etkilicek büyüklükte değildi
Busucan Sbl54 Benimde hep önde gidiyordu 40.haftaya kadar kanala yerleşemedi sezeryan doğum yaptım başka bi sıkıntısı yok 😊 Normal bebekler 35 cm baş çevresiyle doğarken benim minnak 38 cm baş çevresiyle doğdu👶🏼