NobleMom Hanımlar Beylikdüzünde uygun fiyatlı ayrıntılı ultrason yapan bir hastane arıyorum. Kolon ve medilife 500 civarı istiyor. Biraz fazla geldi bize. 200-250 civarı yapan memnun kaldığınız bir hastane varmı acaba?
Mrvugr34 NobleMom ben de beylikdüzünde arastrdm çok pahalı geldi bakirkoy de tıbbi görüntüleme merkezinde yaptrdm fiyatı da uygun
Dsa NobleMom reyap hastanesine sorun isterseniz daha uygundu yanlış hatırlamıyorsam. Ama 2017'de sormuştum.
Semirayldrm1 NobleMom canım beylikduzunde bilgim yok ama Aksaray da hekimoğlu görüntüleme merkezi diye bir yerde yaptırdım ben 250 lira 45 dakika boyunca baktılar bebeğime 4 boyutlu şekilde görüyorsun ben çok memnun kaldım çok iyi ilgilendi ler gözüm kapalı tavsiye ederim çok temiz ve ilgili yer
NobleMom Mrvugr34 ne kadar ücret ödedin canım. Muayene kaç dakika sürdü birde cd verildimi memnun kaldınmı?
Mrvugr34 NobleMom NobleMom memnun kaldım 45 dakkika falan sürdü 250 tl verdik bakırköy zuhuratbaba da .
Edamutlu Yenihayat hastanesiyle görüşün en uygun orası oluyo genelde teyzem orada yaptırdı çokta memenun kaldı bnde orda yaptırmayı düşünüyorum bu çevredeki bütün hastanelerle görüştü kendisi en uygun orasıydı geçen sene 200 tlydi