Deletedmom123 Nasılsınız anneler ? Kalp atar gibi pıt pıt yapıyor resmen kalp atıyor gibi yapıyor çok şükür geceleri resmen yavaş yavaş sağa sola dönüyor gibi kıpırdıyor 🧿🥰 21.haftasındayım Sizler nasılısınız? 🥰 Not; kötü postlar okumaktan canım sıkıldı gelin biraz kendımızden ve bebeğeğimizden bahsedelim Allahım hepımıZı korusun 🤲🏻💙🤰🏻🤗
burcuuomer Deletedmom123 bende 21. haftadayım sizinle aynı duyguları yaşıyorum gerçketen çok güzel bir duygu 😊
Aysedgrlikrkmz Deletedmom123 amin inşaallah hepimiz sağ Salim kucağımıza alırız hayırlısıyla 😊 biz bugün 19 haftalık olduk çok şükür oğlumuz olacak Allah’ın izniyle alışveriş telaşı başladı yavaştan şimdilik bi sorunumuz yok 2 kg aldım 🥰
Merve43 Deletedmom123 20 haftalık oldum ben de bugün ikinci gebeliğim çok net hissediyorum özellikle yatar pozisyondayken. Çok çabuk acıkıyorum çok kilo almamam lazm ama nasıl olcak bilmiyorum
Selinselinselin Deletedmom123 bende 21+4 üm hareketlerini hissetmek çok güzel ama yatarken daha belirgin ayakta hareketliyken hissedemiyorum. Ama sanki o dönerken fln içimde kelebekler uçuşuyor gibi🦋🦋
Deletedmom123 burcuuomer 🤗 evettt sağa sola yatıyorum mesela sola yatınca sol tarafta pıt pıt edıyor ah ezıyormuyum onu dıye sağa yatyorum bu sefer sağda da oluyor böyle geçiyor yatış pozusyonu nasıl yapıyorsunuz ragat mı ?
Deletedmom123 Aysedgrlikrkmz amin amin 🤲🏻 Allahım 🤲🏻 Sizin yatış pızusyonunuz nasıl ben birazcık korkuyorum ezmıyım diye 💙
Deletedmom123 Aysedgrlikrkmz ben daha başlamadım sadece keçeden el dıkış yapıyorum işte bulut ışık yıldız vs. 🥰 böyle süsler gazırlıyorum gün geçmek bilmıyor ☺️🤗
Aysedgrlikrkmz Deletedmom123 aynen geçmiyor günler 🥰 ben daha hissedemedim bi de ben hissetsem sabırsızlanıyorum 🥰
Deletedmom123 Merve43 ne güzel tecrubelısınınz 🤗 ben de yatar pozısyonda hssedyorum hep oturur iken de ve 3 kg aldım daha ☺️💙
Merve43 Deletedmom123 özellikle meyve yeyip yatınca hareketleniyor gebelik konusunda tecrübeliyim ama ilk gebeliğimin sonu acı bitti kaybettim bebeğimi allah bu yavruma ve hepimizinkine sağlıklı uzun ömür versin insallah hiçbirimizi evlatla sinamasin🙏
ftmNuryvz Kızlar kuzucuklarınız kaç gram onuda yazsanıza 😍 bizde 21 haftalığız 20 haftlıkken 461 gram dedi doktorumuz .
Deletedmom123 ftmNuryvz 18 haftalık ıken 260 gram demiştı 22.haftamda rendevum var bakalım kaç olacak 💙🥰🧿🥰
Deletedmom123 Hapyyy ben giremedim devlet hastanelerınden rendevu alamıyorum mhrs den 😞önce muaneye gıdıp ayrıntıya gün alabılır mıyım Dr.dan dıye düşnyorm :(