Kedili_Anne Arkadaşlar. 27 Martta transferim oldu tek embryo. Herşey sorunsuz ilerledi. Hatta kullandığım ilaçlara dair başlıklar açmıştım burda hatırlayan da olabilir. Dün aniden pıhtılı kanamam oldu. Midesi bulananlar okumasın... İki ped dolduracak kadardı kıpkırmızı. Hatta tuvalete de parça düştü. Ben bebeğim düştü sandım. Gatanın aciline kontrole gittim. Bebek 6+2 idi dün. Orada duruyor kese içinde, düşmemiş dediler. Henüz kalp atışı duyulmuyor ama bebek orada dediler. Kese biraz düzensiz dediler. Yapacak birşey de yok diye eve gönderdiler. Bunca kanamaya bebeğin orada olması inanılmaz bir mucizeydi. Ben zaten günde 3 defa progestan fitil atıyorum 200 mg. Üzerine her gün prolutex iğne oluyorum. Maksimum önlem var aslında. Kendi doktorum cumaya kadar il dışında. Cuma günü görmek istedi beni. Şimdi kanamam hafifledi. Ama çok korkuyorum. Başına gelenler varsa mesajlarını bekliyorum. Başka ne yapılır bilmiyorum. Kalp atışı da daha yok. Kanlanma var. Kese düzensiz. Bu bebek beni terk mi edecek acaba? ☹️
Merve123a Kedili_Anne cnm kese düzensiz se büyük ihtimalle düşer bende. 2. Gebeydim kesenin birisi bozukfu düzensizdi ve kanamda oldu. Ve kalp atışi durdu. Atkasindan 2. Kesede kalp atışi furdu kanamadan folayı beslenemedi ve kürtaj olfum😢
Nur0653 Çok geçmiş olsun geçen hafta bnm de başıma öyle bir şey geldi çok şükür bebeğim bırakmadı beni hastanede kaldım 2 gün kanamam durdu . Bnde progestan kullanıyorum günde 3 kere lekelenme devam ediyor rahimde kanama yok dediler bnde yarın kontrol gidecem ilk gebelikte kalp atışı durmuştu şimdi tedirginim rabbim bize bağışlasın yavrumuzu
Kedili_Anne Nur0653 çoo geçmiş olsun canım. Gerçekten çok kötü bi duygu. İnşallah bebeklerimiz tutunur. İnsanı beklemek mahvediyor.
Kedili_Anne Merve123a çok geçmiş olsun canım çoo üzücü gwrçekten. Daha olmadan çok üzülğyorum ben de. Kaçını haftada oldu bu söylediğin
Merve123a Kedili_Anne 7jaftalikken birisi durdu bızuk olan kese 8 hagtalikkrnde diğeri durdu kürtaj olfum
Kedili_Anne Merve123a çok üzüldüm canım. Yaşayınca anlıyor insan. İnş daha iyi sonuçlar alırız sonrasında. Hayırlısı böyleymiş demekten başka da çare olmuyor.
Lothbrok Rahimde kanama alanı var dediler mi canım sen maximum önlemi almışsın zaten gerisi allaha kalmış uzan kendini de fazla yorma tuvalete kalk sadece
Kedili_Anne Lothbrok evet var galiba canım. Şu an öylece bekliyorum. Dediğin gibi galiba alınacak başka önlem yok. Sağolasın 😌